Klajā nākusi universāla ziņapmaiņas lietotne, kas apvieno sevī "WhatsApp", "Telegram" un citus (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Vairāk nekā piecus gadus pēc testa versijas izdošanas, “Beeper” autori paziņojuši par oficiālu savas ziņapmaiņas lietotnes laišanu klajā. “Beeper” galvenā īpašība ir tā, ka tas apvieno lielāko daļu populārāko ziņapmaiņas platformu vienā ērtā lietotnē, ko var lejupielādēt ikviens.

Pēc būtības, “Beeper” ir kā savdabīgs ziņapmaiņas lietotņu centrs, kas apvieno 14 slavenākos ziņapmaiņas servisus, izņemot “iMessage”. Ņemot vērā Eiropas Savienības un ASV valdības spiedienu uz “Apple”, ir iespējamība, ka arī “iMessage” drīzumā pievienosies “Beeper” platformai.

Jau pašlaik “Beeper” sevī apvieno “Facebook Messenger”, “Telegram”, “Signal”, “WhatsApp”, “Instagram”, “LinkedIn”, “Slack”, “Discord”, “Twitter”, “Google Chat”, IRC, “Matrix”, kā arī SMS lietotnes.

Neskaitot savu galveno funkciju – apvienot savu ziņapmaiņas lietotņu kontus vienā, “Beeper” piedāvā meklēšanas rīku visos savos čatos, arhivētajos dialogos, kā arī ļauj viegli pārsūtīt ziņas, kas saņemtas dažādās platformās.

“Beeper” iespējams lejupielādēt “Android”, “iOS”, “iPadOS”, “macOS”, “Linux”, “Windows” un “ChromeOS”.

Interesanti, ka drīzumā arī “WhatsApp” plāno laist klajā atjauninājumu, kas ļaus rakstīt citu ziņapmaiņas lietotņu lietotājiem. Jaunā atjauninājuma testa versijai ir savietojamība ar “Telegram” un “Discord”, bet drīzumā varētu tikt pievienots arī “Signal”, “Viber” un citu lietotņu atbalsts.

Šī funkcija tiek izstrādāta, atbildot uz Eiropas Savienības ieviesto antimonopola likumu, kas paredz integrēt savietojamību ar citiem ziņapmaiņas pakalpojumiem. Ļoti iespējams, ka līdzīga funkcija varētu parādīties arī “Telegram” un citās lietotnēs.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu