Jaunā parauga atpūtas kuģu vadītāja apliecība kļūst arvien pieprasītāka

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: elements.envato.com

Jau mazliet vairāk, kā gadu ir pieejama jauna tipa atpūtas kuģu vadītāja apliecība. Iespēju vadīt buru jahtas un kuterus teritoriālajā jūrā var iegūt salīdzinoši vienkārši. Jahtu kapteiņu skolā Nautica.lv  noklausoties 10 stundu kursu par kuģošanas drošību jūrā un nokārtojot testu CSDD nodaļā. Pagaidām šo apliecību var iegūt bez praktiskā eksāmena. Izmantojiet mirkli!

Burāšanas skola Nautica.lv  var piedāvāt ne tikai plašas prakses un jahtu nomas iespējas, bet arī kursu Starptautiskā atpūtas kuģu vadītāja apliecības  iegūšanai.

Kāpēc ir vērts pievērties atpūtas kuģošanai?

  • Jo tā ir lieliska iespēja aktīvi atpūsties no ikdienas stresa un steigas.
  • Jahtošana ļauj apmeklēt dažādas vietas, ko, iespējams, jūs neapmeklētu citādi. Piemēram, Igaunijas salas. Ir dzirdēts, ka vietējo iedzīvotāju ēdienkārtē ir roņu gaļa. Varbūt šis fakts ir jāpārbauda?
  • Kvalitatīva laika pavadīšana ar ģimeni un draugiem garantēta, bet kuģojot var sadraudzēties arī ar citiem interesantiem cilvēkiem no visas pasaules.
  • Retrīts prātam, meditācija, brīvības sajūta un restarts. Kā arī tik ļoti nepieciešamais digitālais detokss. Monotomās viļņu skaņas un laivas kustības spēj darīt brīnumus, uzvarēt atkarības un sakārtot psihi. Pasaulē šādas terapijas tiek ieteiktas arī veģetatīvās distonijas, hroniska stresa, izdegšanas un traukmes gadījumos. Vai zinājāt, ka tikai nedaudz tālāk no krasta mobilais telefons ir ārpus zonas?

Atklājiet jaunus horizontus un sāciet mācīties jau šodien!

Tiekamies kursos!

Ar cieņu,
Askolds Hermanis
NAUTICA.LV

P.S.
Te dažas atsauksmes no mūsu absolventiem:

Sveiks, Askold!
Neizsakāmi liels Tev paldies, CSDD eksāmenu šodien nokārtoju ar pirmo piegājienu :) !
Tu esi supper izcils pasniedzējs, ļoti vienkāršā un saprotamā valodā, ar piemēriem un salīdzinājumiem prati izskaidrot sarežģītas lietas – pat tādiem iesācējiem, kā es 🙂 viss kļuva skaidrs.
Tā turpināt, un, lai burāšana LV attīstās, tas ir veselīgākais un relaksējošākais sporta veids un arī skaistākais (saule, ūdens), kādu zinu.
Plānoju rudenī arī turpināt mācības (ar praktisko) uz augstāku kategoriju :).
Vēlreiz, Tev, paldies un burvīgu šo vasaru!
 

Ļoti ērta un apjomīga mācību materiālu bāze ar plašām videolekcijām un labiem lektoriem, bija tiešām interesanti mācīties, turklāt to var darīt sev ērtā laikā, viennozīmīgi iesaku katram, kas vēlas iegūt atpūtas kuģu tiesības.
Ar cieņu,

Sveiks!
Mans viedoklis par kursu:
Nesteidzoties, pēcpudienās skatoties video materiālus un prezentācijas, visu apguvu aptuveni nedēļas laikā.
Video materiāli- labi saprotami, bez liekas informācijas, ļoti noderīgi noskatīties.
Sagatavojos eksāmenam izmantojot tikai kursa materiālus un CSDD testus, papildus literatūru, informāciju nemeklēju.
Paldies, ļoti labi sagatavoti mācību materiāli!
AC/

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu