Atklāts garākais autobusa maršruts Latvijā: cik maksās biļete reisā Liepāja–Daugavpils?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Milos Muller/Shutterstock

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgu maksās, sākot no desmit eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Savukārt biļetes no Rīgas uz Daugavpili maksās, sākot no astoņiem eiro, bet no Liepājas uz Daugavpili, sākot no 18 eiro.

Uzņēmumā informē, ka

no ceturtdienas "Lux Express" sāk biļešu tirdzniecību pasažieru komercpārvadājumiem reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Autobusi no Liepājas uz Rīgu no šī gada 2.maija kursēs astoņas reizes dienā turp un atpakaļ ar atiešanas laikiem - plkst.6, plkst.7, plkst.8.30, plkst.11.30, plkst.13.30, plkst.16., plkst.17.30 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.19.

No Rīgas uz Liepāju - plkst.7, plkst.9, plkst.11, plkst.13, plkst.16, plkst.17.40, plkst.19 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.14.30.

Savukārt no 3.maija "Lux Express" nodrošinās vienu reisu dienā no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ, tas izbrauks no Liepājas plkst.7, piestās Rīgā un no Rīgas turpinās ceļu plkst.10.30.

No Daugavpils uz Liepāju autobuss izbrauks plkst.15.25 un nonāks Liepājā plkst.22.20.

TVNET jau vēstīja, ka "Lux Express" no 2.maija sāks pasažieru komercpārvadājumus reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Liepāja, savukārt no 3.maija - maršrutā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Tāpat uzņēmuma pārstāvji iepriekš informēja, ka visi reisi maršrutos Rīga-Liepāja un Liepāja-Daugavpils tiks veikti ar 2023.gadā ražotajiem autobusiem "Scania Irizar i6S Efficient".

Jau ziņots, ka "Lux Express Latvia" apgrozījums 2022.gadā bija viens miljons eiro, bet zaudējumi - 73 284 eiro. Finanšu dati par 2023.gadu vēl nav publiskoti.

"Lux Express Latvia" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 193 404 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". "Lux Express Latvia" vienīgā īpašniece ir Igaunijas "Lux Express Estonia".

"Lux Express" grupa nodrošina starptautiskos tālsatiksmes reisus uz vairāk nekā 20 galamērķiem septiņās valstīs, tostarp uz Kuresāri, Tallinu, Narvu, Pērnavu, Tartu, Rīgu, Viļņu un Varšavu. Tāpat kompānija nodrošina iekšzemes pasažieru pārvadājumus Igaunijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu