Iedvesmas idejas3. augustsNoskaties!Skrīveru mājas saldējuma stāsts: no bērnības klasikas līdz mārrutku saldējumam ar siļķi
Receptes.lv2022. gada 30. jūnijsPlombīrs vai gelato? Mochi vai bumbiņu saldējums? Ceļvedis saldējumu pasaulē
Receptes.lv2022. gada 29. jūnijsKečupa faniem patiktu: ASV garšvielu uzņēmums ASV rada īpašu saldējumu
Gatavo ar prieku2021. gada 13. decembrisSMĀtrais bezgrēka saldējums blenderī: kas ir naiskrīms un kā to pagatavot
Receptes.lv2021. gada 14. jūlijs2Vai, apēdot saldējumu, varam atvēsināties? Un cik bieži to vajadzētu baudīt?
Receptes.lv2021. gada 1. jūlijsVasarīgs piedzīvojums glāzē: atvēsinoši piena un saldējuma kokteiļi12 receptes
Receptes.lv2020. gada 17. jūlijsSaldējuma un piena kokteiļi ar vasaras ogām: atvēsinies ar garšu8 receptes
Receptes.lv2020. gada 19. jūnijsIntervijaIespējams, vasaras vēsākais projekts. Saruna ar Rīgas saldējumu ekspertiem
Finanšu ziņas2019. gada 4. oktobris1Jaunajā "Ekselences" saldējuma kolekcijā investēti apmēram 50 000 eiro