Canon nosūta simtmiljono kompakto ciparu fotokameru (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Canon priecājas paziņot, ka uzņēmums ir nosūtījis simtmiljono ciparu kompakto fotokameru. Lai atzīmētu šo pavērsienu populārajā fotogrāfijā, tuvākajā nākotnē tirgū tiks laists īpašs krāsu variācijas modelis.

Sākot ar PowerShot 600 1996. gadā, Canon kopumā ir piegādājis 106 modeļus visā pasaulē. Šajā laika posmā Canon ir kļuvis par sinonīmu revolucionārajam ciparu kompaktās fotokameras dizainam.

Būtiskākie modeļi iekļauj:

IXUS Digital (2000) – kompakts, moderns un viegli lietojams, šis modelis bija ciparu vienkāršās fotografēšanas revolūcijas iniciators, vadot masveida tirgus paplašināšanos.

PowerShot A70 (2003) – vislabāk pārdotais modelis visā pasaulē 2003. gadā, šī A sērijas fotokamera tika atjaunota tās pirmšķirīgās darbības un lieliskās cenas dēļ.

Digital IXUS i (2003) – ar tās pievilcīgajām, sievišķīgajām līnijām Digital IXUS i nobruģēja ceļu sievietēm domātajām ciparu fotokamerām.

PowerShot G7 (2007) – šis 10MP modelis izkaroja vietu augsta līmeņa funkcijām kompakto ciparu fotokameru tirgū.

PowerShot S5 IS (2007) – šis teicamās mērogmaiņas modelis ienesa izcilu 12x mērogmaiņas jaudu ciparu kompakto fotokameru tirgū.

Canon ir vadījis arī attīstību kompaktajām ciparu fotokamerām ar virkni satriecošu tehnoloģiju. DIGIC augstas kvalitātes attēlu apstrāde turpina apstrādāt īpaši bagātu attēlu informāciju lielā ātrumā. Ļoti kompakti objektīvi piedāvā vienveidīgus, neaizmiglotus attēlus ar iebūvētu attēlu stabilizatoru. Un Canon iSAPS tehnoloģija novērtē uzņemšanas apstākļus, lai nodrošinātu izcilu, precīzu ekspozīciju.

„Mēs esam sajūsmināti, ka esam sasnieguši tik nozīmīgu skaitli fotokameru izgatavošanā,” sacīja Mogens Jensens, Canon patērētāju attēlveidošanas vadītājs Eiropā. „Canon apņemas turpināt jaunu tehnoloģiju un jaunu dizainu meklējumus, lai tie ikvienam ļautu iemūžināt visvērtīgākos brīžus.”

Informācija par īpašo krāsu variācijas modeli tiks sniegta drīz.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu