Dzidrs skats pa logu jebkuros laika apstākļos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gadu gaitā pārbaudītā Turtle Wax Clear Vue sērijas autoķīmija palīdz uzturēt tīrus automašīnas stiklus un lukturus.

Normālos apstākļos redzamību caur vējstiklu palīdz saglabāt kvalitatīvs vējstikla škidrums un regulāra automašīnas mazgāšana. Tomēr vasarā, kad pie stikla pastiprināti līp kukaiņi, putekļi, darvas traipi no asfalta un citi grūti noņemami netīrumi, var rasties nepieciešamība pēc papildus tīrīšanas līdzekļiem. Vienkāršākais no tiem ir Turtle Wax Clear Vue Glass Clean. Oriģinālais līdzekļa sastāvs jau gadiem ilgi vasarās padara to par vienu no pirktākajiem auto stiklu tīrītājiem degvielas uzpildes stacijās. Atšķirībā no lētākiem autokosmētikas preparātiem, kas mēdz būt gan agresīvāki pēc sastāva, gan pēc aromāta, Clear Vue Glass Cleaner nesatur amonjaku, tāpēc to var droši lietot arī stiklu iekšpuses tīrīšanai. Ja stikla virsma ir bojāta, piemēram, saskrāpēta automātiskajās mazgātavās vai kur citur, nelielus skrāpējumus vai matētas virsmas efektu var viegli un lēti novērst, nopulējot stiklu ar Turtle Wax Clear Vue Glass Polish pulieri. Šo līdzekli var izmantot arī cietu plastmasas virsmu spīduma atjaunošanai. Pulieri var izmantot arī mājsaimniecībā, piemēram, stikla virsmu un plastmasas logu rāmju atjaunošanai.

Foto: Publicitātes foto

Tā kā vasaras periodā spēcīgas lietusgāzes un pērkona negaisi nav retums, Turtle Wax iesaka Clear Vue sērijas unikālāko izstrādājumu - ūdens repelentu jeb atvairītāju Rain Repellent. Lai gan vējstikla apstrāde ar šo līdzekli prasa laiku un pacietību, efekts ir spēcīgs un ilgstošs. Pat stipra lietus laikā ūdenslāses savērpjas un it kā noskrien no stikla pat bez slotiņu lietošanas. Repelentam izstrādājoties, sākotnējais efekts, protams, mazinās, taču lietus laikā stiklu vienalga ir vieglāk notīrīt, saglabājot labu redzamību arī nelabvēlīgos laika apstākļos. Visbeidzot, autobraucējiem, kas neaizraujas ar autoķīmijas lietošanu, un vēlas taupīt kā laiku, tā naudu, Turtle Wax piedāvā universālas stikla tīrīšanas salvetes. Vienā iepakojumā to ir divdesmit, tātad pietiekami vairākām tīrīšanas reizēm.

Foto: Publicitātes foto

Maijā un jūnijā , iegādājoties jebkuru Turtle Wax produktu Virši-A degvielas uzpildes stacijās pircējs saņems kuponu, ko līdz vasaras beigām iespējams izmantot atpūtas parkā «Rāmkalni». saņemot divus bezmaksas braucienus kameršļūkšanas trasē un piecas minūtes bērnu atrakcijā «Jautrās gumijas». Iegādājoties Turtle Wax produktus «Narvesen» veikalos, saņemtais kupons sniedz divus bezmaksas braucienus ar rodeļiem un piecas minūtes atrakcijā «Bērnu autoskola».

Vairāk informācijas par stiklu kopšanas produktiem interneta vietnē www.pitstore.lv.

Pitstore.lv

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu