Dzēris šoferis izraisa avāriju; bojā iet otra auto vadītāja

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dzēris autovadītājs uz Rīgas-Ventspils šosejas piektdien, izvairoties no dzīvnieka, izraisījis avāriju, kurā dzīvību zaudējusi pretim braucoša auto vadītāja, informēja Valsts policijā.

Iebrauc pretējā braukšanas joslā

Avārija notikusi piektdien plkst. 6 Smārdes pagastā autoceļa Rīga-Ventspils 61.kilometrā.

1992.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadīja automašīnu «Saab 95», un, izvairoties no sadursmes ar dzīvnieku, kas šķērsoja ceļu tuvu braucoša transportlīdzekļa priekšā, iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā. «Saab» sadūrās ar automašīnu «Mazda 323», kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete.

Negadījuma rezultātā dažādus ķermeņa sasitumus guva dzērušais autovadītājs un trīs pasažieri, taču automašīnas «Mazda» vadītāja no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Pagājušajā diennaktī avārijās kopumā cietuši 13 cilvēki

Daugavpilī piektdienas rītā automašīnas «Audi 100 Avant» vadītājs, 1948.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca gājējam - 1934.gadā dzimušam vīrietim, kurš šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju. Gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt pēcpusdienā Daugavpilī 1971.gadā dzimusi sieviete, vadot «Audi A6 Avant», pagaidām nenoskaidrotos apstākļos uzbrauca 2000.gadā dzimušai gājējai, kura šķērsoja ceļu. Cietusī meitene nogādāta slimnīcā.

Traumas guvis arī 2003.gadā dzimis zēns Jūrmalā, kuram uzbrauca automašīna «Volkswagen Transporter», kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis. Sākotnējā informācija liecina, ka zēns pēkšņi izskrējis uz brauktuves.

Zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā un pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaists mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, tajos 13 cilvēki cietuši, bet viens gājis bojā.

Dzērumā vadot transportlīdzekli pieķerti 23 autovadītāji un 14 motorolleru un velosipēdu vadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu