Aizvadīta asiņaina diennakts uz Latvijas ceļiem (63)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī avārijās uz Latvijas ceļiem gājuši bojā četri cilvēki, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

(Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa.)

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka vakar agri no rīta uz šosejas netālu no Vakarbuļļiem 1957.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Citroen» uzbrauca diviem gājējiem - 1987.gadā dzimušam vīrietim un 1986.gadā dzimušai sievietei. Abi gājēji notikuma vietā mira.

Pēc sākotnējās informācijas gājēji bija atradušies uz ceļa braucamās daļas, iespējams, alkohola reibumā.

Automašīnas vadītājam alkohola reibums netika konstatēts, taču policija šobrīd noskaidro precīzus notikušā apstākļus.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī notika vēl viens negadījums, kurā dzīvību zaudēja jaunietis. Vakar ap plkst.20.30 Olaines novadā uz Rīgas apvedceļa automašīna «Audi» iebrauca kokos. Negadījumā 1988.gadā dzimušais vadītājs gāja bojā.

Autovadītājs, iespējams, ievērojami pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, jo negadījumā spēkrats sadalījies uz pusēm.

Savukārt Latgales reģiona Baltinavas novadā uz autoceļa Baltinava-Kārsava automašīna iebrauca grāvī un apgāzās. 1988.gadā dzimis vīrietis pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām mira.

Automašīnas vadītājs un citi pasažieri no notikuma vietas aizgāja, nesagaidot neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus.

Vēlāk policija noskaidroja arī pārējās personas - automašīnu vadījis 1984.gadā dzimis vīrietis, kuram pēc negadījuma tika konstatēts alkohola reibums. Šobrīd vadītājs ir aizturēts. Automašīnā atradušies arī divi citi pasažieri - 1988. un 1976. gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta 12 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 50 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

No tiem 17 bija autovadītāji, 33 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 30 transportlīdzekļu vadītāji - 12 autovadītāji un 18 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu