Kā kļūt par labāko projektu vadītāju? Piesakies bezmaksas nodarbībai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā noteikt projekta mērķus? Kā organizēt savu un komandas darbu? Kā motivēt sevi un padotos? Kā rīkoties krīzes situācijā?

Atbildes uz šiem un daudziem citiem aktuāliem jautājumiem sniedz jaunais mācību kurss «Projektu vadība. AFW sertifikāts», ko piedāvā izglītības centrs SIA «Latvikon» sadarbībā ar Vācijas ekonomikas un vadības akadēmiju AFW.

Projektu vadība patlaban ir viens no populārākajiem biznesa izglītības virzieniem. Iegūstot zināšanas un iemaņas projektu vadībā, jūs būtiski paaugstināsiet savu vērtību darba tirgū.

«Latvikon» piedāvātais projektu vadības kurss atbilst Starptautiskās Projektu menedžmenta asociācijas noteiktajiem standartiem. Tas ir labs pamats vadītāja prasmju attīstīšanai, balstoties uz jaunākajiem teorētiskajiem pētījumiem un praksi. Mācības notiek profesionālu un pieredzējušu pasniedzēju vadībā, turklāt tās iespējams apvienot ar darbu. Piedāvājam kursus gan latviešu, gan krievu valodā.

Mācību kurss «Projektu vadība. AFW sertifikāts» vidēji ilgst sešus mēnešus. Šajā laikā studenti apgūst sešas grāmatas, uzraksta sešus patstāvīgos darbus un ik mēnesi piedalās darba seminārā. Mācības noslēdzas ar četru dienu profesionālo treniņu un eksāmenu. Pabeidzot projektu vadības kursu, studentu kvalifikāciju apstiprina starptautiski atzīts AFW sertifikāts.

Aicinām pieteikties uz bezmaksas ievadsemināru

Tuvākie ievadsemināri:

  • 12. jūlijā, plkst. 18.00 - 21.00 (latviešu valodā)
  • 13. jūlijā, plkst. 18.00 - 21.00 (krievu valodā)
  • 19. jūlijā, plkst. 18.00 - 21.00 (latviešu valodā)
  • 6. augustā, plkst. 18:00 - 21:00 (krievu valodā)
  • 16. augustā, plkst. 18:00 - 21:00 (latviešu valodā)
  • 16. augustā, plkst. 18:00 - 21:00 (krievu valodā)
  • 21. augustā, plkst. 18:00 - 21:00 (latviešu valodā)

Piesakies uz nodarbību te >>>

Izglītības centrs «Latvikon». Ģertrūdes iela 63, Rīga. Tālrunis: 8001155.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu