Uzmanies no naudas enerģijas soda sankcijām!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/NeoGaboX

„Ai, cik skaistas kurpītes, par nākamo algu tās nopirkšu!” Vai arī tavas lūpas kādreiz izrunājušās šādus vārdus vai prāts ko līdzīgu nodomājis? Uzmanies! Par solītā nepildīšanu var nākties maksāt...


Vairāk stāsta Sieviešu kluba speciāliste Dita Blūma, numeroloģe, Fen šui speciāliste Jauno psiholoģiju centrā, www.nlp.lv.

„Runājot par naudu, neko nedrīkst apsolīt, jo jebkurš solījums (arī solījums sev) ir līgums. Kas tad notiek, ja līgums nav izpildīts? Tu to lauz, un par to pienākas soda sankcijas,” stāsta Dita Blūma.

Tātad, ejot pa veikalu, ieraugot skaistas kurpītes, kuras patīk, un nodomājot „o, par nākamo algu sev tās nopirkšu”, tu esi noslēgusi līgumu.

Brīdī, kad pienāk algas diena un par saņemto naudu nopērc kaut ko citu, aizmirstot doto solījumu iegādāties skaistās kurpītes, tev tiek piespriestas „soda sankcijas” par solījuma nepildīšanu! Pēkšņi nauda ir vajadzīga neparedzētiem tēriņiem: auto remontam, ārsta apmeklējumam vai zālēm.

Tādēļ ļoti svarīgi nedot konkrētus solījumus. Protams, ejot pa veikalu un ieraugot apavus, kurus tu vēlētos, vari nodomāt, ka tos, iespējams, kaut kad nopirksi, bet noteikti nenosaki termiņu, kurā to darīsi! Atceries, ka arī domājot „par nākamo algu nopirkšu”, tu esi sev noteikusi konkrētu laika posmu.

Svarīgi nemētāties ar vārdiem un savas vēlmes neierobežot konkrētā termiņā, ja nevēlies sagaidīt „soda sankcijas” par „līguma” nepildīšanu! Labāk saki: „Kaut kad iegādāšos!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu