5 lietas, ko vīrieši ļoti labprāt uzzinātu par sievietēm...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Daudzi vīrieši atdotu pusi karaļvalsts, lai uzzinātu, par ko domā sievietes un ko viņas vēlas. Tomēr tas paliks noslēpums, kamēr pašas to neizlemsim atklāt. Lai vai kā, izrādās, ir daži jautājumi, uz kuriem viņi īpaši vēlētos noskaidrot atbildes. Un sievietes uzdevums vai misija ir - palīdzēt mūs, sievietes, izprast vairāk.

1. Kāpēc sievietēm patīk «sliktie zēni»?

Vairums vīriešu domā, ka sievietes vienmēr dos priekšroku sliktajam puisim, nevis džentlmenim. Tā nav taisnība - vairums lēdiju labprātāk satiksies ar labas reputācijas vīrieti, kura manieres liks justies īpašai un mīlētai. Protams, džentlmenis var būt arī sliktais zēns, tomēr

viņi vairāk sievietēm saistās ar īsiem, galvu reibinošiem piedzīvojumiem, kas reiz beidzas.

Bet sievietes vēlas stabilitāti, raksta wmnlife.com.

2. Kā aplidot sievieti un iekarot viņas simpātijas?

Vīriešus vienmēr nomoka šis jautājums - kad ir īstais brīdis uzaicināt sievieti uz pirmo randiņu. Viņi vienmēr iekšēji cīnās ar šo jautājumu - vai es viņai patīku un vai viņa piekritīs... Tomēr

sievietes šo vilcināšanos nereti uztver kā drosmes trūkumu,

kas netiks ievilkts pie plusiņiem šim vīrietim. Šarmants uzaicinājums uz randiņu, lieliski pavadīts laiks - īsākais ceļš uz sievietes sirdi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Kāpēc sieviete reizēm ir mīļa un reizēm auksta?

Jā, sievietes tā mēdz darīt. Kāpēc? Principā pārsvarā ir divi iemesli - vai nu sieviete nevar izlemt, vai šis vīrietis viņu interesē vai ne, vai arī otrs iemesls - uzturēt intrigu un interesi par sevi. Bet, ja godīgi, tā, dāmas, nevajag spēlēties ar vīriešiem.

Viņi tik daudzi neizprot zemtekstus un mājienus, un tas var viņus sāpināt...

4. Būsim draugi!

Vīrieši nesaprot, kāpēc, ja sievietei viņš patīk un viņiem saskan, viņa atsakās veidot attiecības, bet vēlas ... draudzēties! Draudzēties bez cita veida tuvākām attiecībām. Vīriešiem tas ir grūti saprotams.

Foto: PantherMedia/ScanPix

5. Kāpēc sievietes domā tik sarežģīti un nekad nezina, ko vēlas

Jā, mēs pašas par šo jautājumu varam pasmaidīt, bet tā ir realitāte - vīrieši bieži teju izmežģī smadzenes, domājot, ko mēs ar to gribējām pateikt. Otra lieta - sievietes bieži nevar pateikt, ko vēlas, runā aplinkus un bieži pārdomā...

Laikam jau uz šo jautājumu atbilde ir vienkārša - jo mēs esam sievietes!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu