Žaklīnas Cinovskas un Unas Ulmes padomi, kā svinēt dzīvi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms gada oktobrī tika radīta pirmā un vienīgā televīzija sievietēm «STV Pirmā!» Atzīmējot pirmo kopā pavadīto gadu, kanāls aicina ikvienu Latvijas sievieti sevi palutināt un piedāvā iedvesmoties no sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Šonedēļ laists klajā viens no trim sērijas «Mirklis sev. Svinot dzīvi!» video - tajā pārdomās dalās Žaklīna Cinovska un Una Ulme. Abas dāmas norāda, ka nevajag baidīties svinēt dzīvi bez kompānijas, sarīkojot mazus svētkus tikai sev un meklējot atbildes uz neskaidriem jautājumiem.

Una Ulme norāda, ka ikvienai sievietei ir jāatrod laiks ikdienas skrējienā, lai sevi palutinātu. Lai cik egoistiski tas izklausītos, viņa atzīst, ka

sevi ir jānoliek pirmajā vietā.

Una Ulme nodarbojas ne tikai ar jogu, bet arī dejo. Abas šīs nodarbes viņu atbrīvojot un ļaujot tikt galā ar kompleksiem. Una iesaka sarīkot nelielus svētkus pašai sev, sapucēties, pagatavot kaut ko garšīgu un mīlēt sevi.

Katrai sievietei ir jāpatīk pašai sev, skatoties spogulī, jāpriecājas, un tad arī citiem cilvēkiem viņa patiks.

Skaistumkopšanas rituāliem ir jāatrod ne vien laiks, bet arī līdzekļi. Sievietēm nevajag baidīties palikt vienām un meklēt pašām sevī atbildes uz neskaidriem jautājumiem. Una aicina ikvienu noticēt sev un katru dienu iemācīties kaut ko jaunu!

Savukārt Žaklīna norāda, ka

sievietes spēj atrast laiku visam, kam vēlas.

Ja nespēj atrast laiku sev, tātad tas nav nepieciešams. Ne visiem ir vajadzīgs miers, lai atpūstos, – bieži kvalitatīvu mirkli sev var atrast arī strādājot. Žaklīnai patīk vienai doties uz restorānu un vienkārši baudīt, pēc tam nedomājot par trauku mazgāšanu. Tāpat viņa lieliski spēj relaksēties, veidojot krājumus ziemai – piemēram, marinējot.

Žaklīnai ik mēnesi nepieciešama vismaz viena diena, ko pavadīt, nenovelkot pidžamu,

citādi viņa nejūtas fiziski atpūtusies.

Žaklīna iesaka «cepties» tikai par lielām lietām un meklēt laimi sīkumos.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu