Brunču mednieku īsa klasifikācija (63)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis raksts, kā jau jūs noprotat, būs par tādiem vīriešiem kā brunču mednieki. Nevar teikt, ka visi vīrieši ir par tādiem uzskatāmi (lai gan dažreiz gribas domāt, ka visi). Patiesībā brunču mednieki nemaz nav tik bieži sastopami, lai gan, protams, tie eksistē.

Sievietes vārdus brunču mednieks (viņus mēdz saukt arī par babņikiem) nereti saka negatīvā nozīmē, kas liecina, ka šāda tipa vīrietis nav uzskatāms par nopietnu attiecību vērtu. Toties paši vīrieši šādu apzīmējumu nemaz neuzskata par apvainojošu, bet gluži otrādi – par komplimentu. Tas viņiem arī noteikti ceļ pašapziņu.

Veiksim nelielu pētniecisku darbu - paskatīsimies, kā tas izskatās „psiholoģiskajā mikroskopā”. Neliels brīdinājums – necentieties visu uztvert ar pārāk lielu nopietnību un kritiku.

Tātad – pirmais tips saucas „klasiskais brunču mednieks”. Šāds tips ir visbiežāk sastopams. Viņi ir ļoti aktīvi, enerģiski, ļoti optimistiski un jautri. Šādi vīrieši ir ļoti sabiedriski – viņiem nesagādā grūtības iesākt un uzturēt sarunu ar jebkura tipa cilvēku. Diemžēl viņi tiek uzskatīti par vieglprātīgiem un dažkārt banāliem (starp citu, banalitāte ir atkarīga no izglītības līmeņa). Jāpiebilst, ka šāda tipa vīrieši nemēdz apvainoties un uzvilkties. Viņiem ir lieliskas spējas dzīvi uztvert tikai no pozitīvās puses un visu slikto laist gar ausīm. Flirtēt pa labi un pa kreisi – tas ir viņu dzīves stils.

Nu un kas, ka viņš ir atnācis kopā ar jums uz ballīti? Kādas tiesības izvirzīt kādus noteikumus un prasības?! Vakara laikā viņš paspēj izdarīt ļoti daudzas lietas – iepazīties ar skaistām meitenēm, uzzināt viņu telefona numurus, varbūt ar kādu paskūpstīties. Ko gan viena vakara laikā nevar paspēt! Pilnīgi bezjēdzīgi ir uz šādu vīrieti apvainoties – viņš jūs vienkārši nesapratīs. Lieta tāda, ka viņi neuzskata, ka komplimentu bārstīšana, intīmu skatienu raidīšana uz brīvām sievietēm utt. ir krāpšana un neuzticība. Viņš to nekādā ziņā nesaista ar mīlestību pret jums. Citiem vārdiem sakot – ja viņš ar kādu ir pārgulējis un uzreiz par viņu aizmirsis, tā nav bijusi nekāda krāpšana.

Seksuālos kontaktos brunču mednieki ir steidzīgi, aktīvi, pārsteidzīgi. Šādu vīrieti apprecēt nav problēmu. „Klasiskie brunču mednieki” precas ātri un bieži. Taču savu dzīvesveidu viņi nav ar mieru pamest ne pēc kādām laulībām. Laulības viņi neuzskata ne par morāles, ne seksuālo attiecību ierobežotāju.

Kādu nezināmu iemeslu dēļ šie vīrieši baidās pielaist cilvēkus un līdz ar to emocijas pārāk tuvu sev klāt, vai arī vienkārši viņi neprot savādāk dzīvot. Šāda dzīves uztvere viņiem atļauj neuzņemties atbildību par savu rīcību ne pret sevi, ne citiem.

Otrs tips ir - donžuāns. No pirmā tipa viņš vispirmām kārtām atšķiras ar to, ka nekad neprecas. Ja nu vienīgi pašās vecumdienās. Viņiem ir it kā dots īpašs uzdevums – mīlēt pēc iespējas vairāk sieviešu. Donžuānam nepārtraukti ir jājūt, ka viņu kāds mīl un turklāt ļoti stipri. Taču, tiklīdz viņš to jūt, tā zaudē jebkādu interesi par šo attiecīgo sievieti. Un vīrieti atkal pārņem jaunas spēcīgas jūtas – pret citu sievieti...

Starp citu, viņi ir izteikti mednieki – jo grūtāk medījums ir iegūstams, jo tam ir lielāka vērtība. Kāpēc viņi kolekcionē mīlestību un sieviešu pieķeršanos – nav zināms. Iespējams, ka tā iemesls ir neticība sievietēm – viņi ar katrām attiecībām cenšas pierādīt šo faktu. Bet iespējams, ka šāds vīrietis baidās, ka kāda sieviete varētu sākt pār viņu valdīt, piespiestu pieķerties viņai.

Ārpus attiecībām ar sievietēm donžuāni ir diezgan garlaicīgi – viņi atdzīvojas tikai tad, kad uzrodas jauns objekts un dzīvei atkal parādās kāda jēga.

Un visbeidzot trešais tips – ”brunču mednieks teorētiķis”. Viņi atplaukst platā smaidā ik reizi, kad redzeslokā parādās jauna sieviete. Turklāt ir pilnīgi vienalga, kāda šī sieviete izskatās vai cik tai gadu, – galvenais, ka tā ir sieviete : )

Teorētiķi ir asprātīgi, galanti un piedzīvojumu meklētāji. Viņiem visi pievērš uzmanību. Viņiem vienmēr līdzi ir anekdošu lādīte, no kuras katrā laikā var izmantot kādu anekdoti, lai uzjautrinātu meitenes.

Šie vīrieši vienmēr pamanās atrasties blakus noskatītajai sievietei un liek par sevi manīt ar savu galanto izturēšanos. Un, kas ir interesanti, – visām sievietēm vakara beigās liksies, ka teorētiķis ir metis acis tieši uz viņu vienīgo.

Bet diemžēl šie vīrieši neprot iekarot sievietes pa īstam un neprot tās „nocelt” citiem vīriešiem – citiem vārdiem sakot – neprot cīnīties par sievieti. Īsāk sakot – viņi ir tikai teorētiķi. Viņi ir par slinku, lai cīnītos par sievieti. Visus panākumus ar sievietēm nodrošina viņu daudzpusīgais raksturs. Teorētiķi arī necenšas ar aprēķinu pavedināt sievieti – viņu plāni vienkārši nav tik tāli.

Lūk, tādi ir tie brunču mednieki. Nav jau slikti cilvēki – jautri, vieglprātīgi un katrā gadījumā ne ļauni. Viņi nav spējīgi uz ilgu un noturīgu kaisli, aprobežojoties ar sīkām intrigām. Katrā ziņā viņi no citiem vīriešiem atšķiras...

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu