Vai karalienei labāk tīk tomēr Keita, nevis Megana?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Tuvojoties 19. maijam - prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu dienai, tauta mīļ trīt mēles aizvien biežāk. Šoreiz pacēlies jautājums - kura no mazdēlu sirdsdāmām būs karalienes Elizabetes II mīlule? Vairums sabiedrības sociālajos tīklos pauž viedokli, ka tomēr karalienes favorīte būs Keita Midltone, kuras dzīslās rit britu asinis, nevis Megana - kura ir šķirtene un amerikāniete. Bat vai tā patiešām ir?

Un tomēr, faksts, ka karaliene Elizabete II ir devusi svētību mazdēla, prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas laulībai, liecina ko pretēju. Karaliene Elizabete II publicējusi oficiālu vēstuli, kas apliecina Viņas Majestātes labvēlību pret gaidāmo notikumu karaliskajā ģimenē.

Un tomēr, ja pavēro, tad vēstulē, kas tika rakstīta par godu prinča Viljama un Keitas Midltones kāzām 2011. gadā, Keita tiek uzrunāta kā "mūsu uzticamā un iemīļotā Katrīna Elizabete Midltone, kamēr šajā vēstulē vienkārši "Reičela Megana Mārkla".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu