Karaļnams un ārlaulības bērni: baumas vai apslēpts dzimtas noslēpums?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, ka tikai romānos varam lasīt par karaliskā galma noslēpumiem un intrigām. Kā izrādās, nav tālu jāskatās - lūk, stāsts par četriem britu karaļnama pāriem, kur, iespējams, par uzticību nemaz viss nav tik šķīstos papīros rakstāms.

 
Foto: AP/Scanpix, Ekrānuzņēmums no video

Hercogiene Kamilla + princis Čārlzs = dēls?

2016. gadā vīrietis vārdā Saimons Doronate-Dejs nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka esot pinča Čārlza un Kornvolas hercogienes Kamillas dēls. To viņam esot pavēstījusi vecmāmiņa, kas viņu adoptējusi. Vecmāmiņa esot strādājusi pie karalienes un prinča Filipa. Doronate-Dejs tic, ka Kamila esot palikusi mātes cerībās 1965. gadā, kad abiem esot sākušās romantiskas attiecības. Tolaik Čārlzam varēja būt 17 gadu, tāpēc šis apgalvojums šķiet mazliet neticams.

Kamilla tolaik esot nozudusi no publikas uz vairāk nekā deviņiem mēnešiem, bet Čārlzs ticis aizsūtīts uz Austrāliju. Taču nav nekādu pierādījumu, ka Doronate-Dejs būtu viņu dēls.

Foto: Ekrānšāviņš
 
Foto: Kadrs no video

Princese Diāna + Džeimss Hevits = princis Harijs?

Par rudā prinča Harija izcelsmi un to, ka patiesībā princis Harijs nav prinča Čārlza dēls, baumas tā arī nav rimušās. Jā, ir taisnība, ka, esot nelaimīgajā laulībā ar princi Čārlzu, princesei Diānai ir bijušas mīlas dēkas (neaizmirsīsim, ka arī princim Čārlzam bieži paslīdēja kāja). Kādā no intervijām Diāna atzinusies, ka ir piedzīvojusi romantiskas attiecības ar virsnieku Džeimsu Hevitu. Lūk, tieši šī koši rudā matu krāsa lika izplatīties baumām, ka Harijs ir šo attiecību «mīlas auglis».

Foto: AFP/Scanpix

Taču Diāna apgalvo, ka Džeimss nevar būt Harija tēvs, jo romāns esot bijis pēc viņa dzimšanas. Arī bijušais princeses miesassargs Kens Vorfs apgalvoja, ka princese Diāna sāka romānu ar virsnieku pēc tam, kad Čārlzs sācis atkal slepeni tikties ar Kamillu, un tas noticis 1996. gadā, bet princis piedzima jau 1984. gadā.

Foto: Ekrānšāviņš

Kā tad paliek ar rudajiem matiem? Paskatieties uz Diānas brāli Čārlzu Spenseru, turklāt nav retums, ka bērns kaut ko manto no mātes blakusgēniem.

Diānas brālis Čarlzs Spensers - līdzās princim Harijam, trešais no kreisās puses.
Diānas brālis Čarlzs Spensers - līdzās princim Harijam, trešais no kreisās puses. Foto: AFP
 
Foto: Reuters/Scanpix

Princese Mārgareta + X = dēls?

Baumo, ka karalienes Elizabetes II jaunākā māsa arī ir bijusi spiesta noslēpt grūtniecību no sabiedrības acīm un 1955. gada 5. janvārī Kenijā pasaulē laidusi dēlu - Robertu Braunu, raksta The Guardian.

Vīrietis vārdā Roberts uzsver, ka viņu izaudzināja Kenijā, jo princese nebija precēta un viņai nebija pieļaujams audzināt ārlaulības bērnu. Iespējams, tēvs esot viņas mīļotais Pīters Tovnsends, ar kuru attiecības turpināt viņai neatļāva pašas māsa - karaliene Elizabete II.

#SoBritish #PeterTownsend (RAF Group Captain)

A post shared by @ jackedme on

 
Foto: AFP/Reuters/EPA/LETA/AP

Princeses Annas bijušais vīrs Marks Filips + X = meita?

Karalienes Elizabetes II meitas Annas vīrs kapteinis Marks Filips arī, baumo, neesot ar tīru sirdsapziņu - izrādās, viņam esot bijis romāns ar kādu sievieti no Jaunzēlandes, kuru sauc Hītera Tonkina. Vienas nakts sakars, kā runā, esot vainagojies ar mīlas augli vārdā Felicita Tonkina. Kā apgalvo Hītera, Filips esot lūdzis izdarīt abortu, no kura viņa atteikusies.

Felicita sanāk pusmāsa princesei Zārai Tindellai un Pīteram Filipam. Princese Anna no Filipa izšķīrās 1992. gadā. Felicitu Filips par savu meitu atzina 1991. gadā, pēc DNS analīzēm, raksta telegraph.co.uk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu