Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 4. jūnijam.

AUNS Šonedēļ būsi apķērīgs, pratīsi izmantot situācijas sev par labu, kā rezultātā gūsi panākumus. Tevi pārņems tik liela pašpārliecinātība, ka rīkosies tikai saskaņā ar saviem ieskatiem, ignorējot pat pieredzes bagātu kolēģu ieteikumus. Nedēļas nogalē kļūsi miermīlīgāks, labprāt piekopsi mājas soli, varbūt rušināsies dārzā un veiksi saimnieciskus darbus. Kāds, iespējams, dosies aizraujošā ceļojumā. Sestdien necenties par varītēm noteikt toni ģimenē.

VĒRSIS Aktīvs laiks, ieteicams visu saplānot, lai kaut kas nepiemirstos. Otrdien azartiska diena, veiksies mīlā, darbā un, iespējams, pat loterijā! Velti uzmanību mācībām, profesionālā pilnveidošanās atrisinās jautājumu par tavām turpmākajām darba gaitām. Varbūt gūsi negaidītus papildu ienākumus. Labs brīdis, lai apsvērtu domas par nekustamā īpašuma iegādi. Brīvdienās apmeklē kādu kultūras pasākumu, baudi mākslu.

DVĪŅI Nedēļas sākumā darbosies spontāni un nepraktiski, tavas idejas nebūs realizējamas. Sākot ar trešdienu, kļūsi šaubīgs, piesardzīgs, atteiksies no cīņas par varu. Ja darba lietās neveiksies, tad par notikumiem mīlas dzīvē gan sūdzēties nevarēsi. Uzlabosies attiecības ar pretējo dzimumu, jo sevišķi priecēs mīļotā cilvēka attieksme. Iespējams, dosies netālā izbraukumā pašā darba karstumā.

VĒZIS Likteņa pagriezieni var iegrozīt tavu dzīvi ne visai patīkamā gultnē. Saskarsies ar meliem, kāds var mēģināt apvest tevi ap stūri, tikai nepadodies un nenolaid rokas. Nespēsi samierināties ar ierobežojumiem, tādējādi izsaucot pret sevi vērstu negatīvu attieksmi. Neļaujies dusmām, bet meklē risinājumu. Brīvdienās varēsi uzelpot, jo viss ritēs kā ieplānots. Ja iespējams, izmanto laiku atpūtai, vislabāk ģimenes lokā.

LAUVA Vēlēsies labi izskatīties, tam par iemeslu varētu būt gan svarīga lietišķa tikšanās, gan mēģinājums radīt satriecošu iespaidu uz mīļoto. Gribēsi strādāt patstāvīgi, jo kolektīvā nespēsi koncentrēties, turklāt nevēlēsies, lai kāds ierobežo tavu darbību. Būsi neiecietīgs, pat agresīvs, tikai rēķinies, ka tāds nebūsi tu vienīgais, tev atmaksās ar to pašu. Nedēļas nogali labāk pavadi mājās kopā ar ģimeni.

JAUNAVA Tev būs daudz labu ideju, tikai nebaidies tās izklāstīt priekšniecībai. Centies īstenot savas ieceres, nestāvi uz vietas. Nemaz nesāc pamācīt un mainīt savu otro pusīti, tas tikai pasliktinās partnerattiecības. Ja mājās kaut kas salūzis, salabo to saviem spēkiem, tā izpelnīsies tuvinieku apbrīnu. Apmeklējot veikalu, savu naudas maku uztici laulātajam draugam, jo kļūsi sev neraksturīgi izšķērdīgs.

SVARI Nedēļas sākums labvēlīgs tāliem ceļojumiem. Tā vai citādi izrādīsi interesi par ārzemēs notiekošo. Labs brīdis kolektīvam darbam, tomēr arī tev pašam nāksies parādīt, uz ko esi spējīgs. Ja nepieciešams paaugstināt profesionālo līmeni, vari sākt mācības tūlīt pat. Izvirzi sev konkrētu mērķi, darboties uzreiz vairākos virzienos būs grūti. Brīvajos brīžos vēlams daudz laika pavadīt dabā.

SKORPIONS Iespējams, gribēsi savu darbību attīstīt arī ārpus valsts robežām. Savu darbu veic godprātīgi, neizvirzot par mērķi kāda cita apsteigšanu. Otrdien iepriecini mīļoto ar romantisku vakaru. Nedēļas vidū esi piesardzīgs, labāk veiksies, ja par saviem plāniem nestāstīsi citiem. Vari ķerties pie ilgi plānota mājokļa remonta. Daiļais dzimums eksperimentēs ar savu vizuālo tēlu. Svētdienu vēlams veltīt bērnu audzināšanas pasākumiem.

STRĒLNIEKS Nedēļas sākums saspringts. Kārtosi kādas nepabeigtas lietas. Nav vēlami darījumi ar naudu, kaut gan tas nenozīmē, ka nevari pie tās tikt visnegaidītākajā veidā. Bērni vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā, ieteicams padomāt par iespēju paņemt dažas brīvas dienas vai atvaļinājumu. Savukārt neprecētie Strēlnieki būs romantiski noskaņoti, vēlēsies iepazīties, veidot jaunas attiecības.

MEŽĀZIS Pirmdien, otrdien būsi labā omā, nekas nespēs tevi izsist no līdzsvara. Iespējams radošs pacēlums, tev var tikt piedāvāts kāds projekts, izmanto radušās situācijas. Ieteicams pievērsties sava sabiedriskā tēla uzspodrināšanai, autoritātes iemantošanai. Daži pārāk tieksies pēc varas, un tad gan nav izslēgtas problēmas darbā, sevišķi tiem, kam ir savs personīgais bizness. Nestrīdies ar vecākiem, piekāpies viņu pieredzes priekšā!

ŪDENSVĪRS Darbā koncentrējies uz kvalitāti, kvantitāte nav patiesais vērtības rādītājs Ja būsi piesardzīgs un neizaicināsi likteni, viss būs kārtībā. Labprātāk gribēsi strādāt individuāli, ne grupā. Ātri vien sajutīsi paveiktā rezultātu naudas apjoma pieauguma veidā. Vēlēsies izjust lielāku brīvību partnerattiecībās. Labāk jutīsies interešu cilvēku lokā, nevis mājās. Svētdien var rasties neparedzēti izdevumi.

ZIVIS Zivis šonedēļ iepirksies. Ja iegādāsies kaut ko jaunu, tad noteikti vēlēsies to demonstrēt draugiem. Darbā būsi prasīgs pret kolēģiem, negaidi, ka viņu attieksme būs savādāka. Vienā momentā sāksi apšaubīt arī pats savas profesionālās spējas. Iespējams konflikts ar dzīvesbiedru, jo savu nelabo omu nemaz neslēpsi. Svētdien attiecības ģimenē uzlabosies, viss lēnām nostāsies savās vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu