«Vingruma» Inese: stundas laikā, soļojot pa skrejceliņu, nodedzinu līdz 400 kalorijām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Neticami, bet fakts: jau aizritējusi 4. vingruma maratona nedēļa. Brīnišķīga nedēļa, jo 14.februārī bija Valentīna diena, es gan to labprātāk saucu par sirsniņdienu. Tieši sirsniņdienas vakarā man bija kārtējais treniņš, un, soļojot pa savu skrejceliņu, aizdomājos par to, ka ir forši šo svētku dienu pavadīt, rūpējoties par savu veselību, trenējot izturību, koncentrēšanās spējas un sirds izturību. Mēģinu katru dienu nodrošināt sirdij aktivitātes, lai tā ir priecīgāka, piemēram, pastaigas svaigā gaisā.

Šobrīd trenažieru zālē vienu stundu soļoju pa skrejceliņu. Skrejceliņa trenažieris ir ļoti populārs, arī man tas ir iepaticies, jo tas ir aprīkots ar papildu rīkiem, kas palīdz sekot līdzi sirdsdarbībai un aptuveni aprēķina treniņa laikā iztērētās kalorijas. Vidēji stundas laikā, soļojot pa skrejceliņu, nodedzinu līdz 400 kalorijām. Treniņu laikā cenšos strādāt ar pilnu atdevi, esmu stingra pret sevi, taču mēģinu arī uztvert treniņus vieglāk. Treniņi šobrīd pilnīgi droši palīdz man justies labāk pēc noslogotām darba dienām, palīdz sakopot domas, mazina spriedzes sajūtu.

Patīk, ka treniņi ir pietiekoši intensīvi, ka neatliek laika domāt par ko citu kā tikai par treniņu, un tas ir forši, jo prāts var atpūsties.

Nodarbojoties tikai ar kardiotreniņiem, svara izmaiņas notiks lēnāk, tāpēc šie treniņi noteikti jāpapildina ar spēka vingrinājumiem, ko arī daru. Pēc kardiotreniņa trenera Ņikitas vadībā veicu dažādus spēka uzdevumus gan ar, gan bez papildu inventāra. Katru vingrojumu izpildu ne mazāk kā 15 reizes ar trīs piegājieniem. Esmu par to, ka visi procesi notiek secīgi, pārdomāti un pamatoti. Priecājos, ka treniņu programma ir veidota tā, lai ķermeņa transformācijas notiktu harmoniski, tiek padomāts par visu ķermeni kopumā, nevis tikai par kādu konkrētu ķermeņa daļu.

Foto: Privātais arhīvs

Man noteikti trenažieru zāles atmosfēra palīdz noskaņoties un motivē. Paldies sporta klubam Vingruma klubs par doto iespēju apmeklēt pēc treniņiem arī spa kompleksu bez maksas! Brīnišķīga relaksācijas iespēja!

Foto: Privātais arhīvs

Pēc četru nedēļu treniņiem ik dienu izjūtu kā mana izturība aug. Treniņu labvēlīgo ietekmi izjūtu ne tikai uz savu ķermeni, bet arī prātu, pieaug darba spējas un ir ciešāks miegs.

Foto: Privātais arhīvs

Gribasspēks ēst veselīgi, plānot savas ēdienreizes, pirkt pārtikas produktus pārdomāti, gatavot mājās un ārpus mājas izvēlēties veselīgāku pārtiku ir pieaudzis.

Tas viss dod papildu stimulu turpināt savu ceļu uz veselīgāku dzīvesveidu, uz veselīgāku, enerģiskāku un dzīvespriecīgāku es.

Ar mīļiem sveicieniem,

Vingruma Inese

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu