Viņa tērpjas un dzīvo kā viktoriāņu lelle

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/LETA

Divdesmit divus gadus vecā Medora Ruiza no Sanpaulu Brazīlijā nenoliedz, ka ir apsēsta ar kleitām, cepurēm un kruzuļiem, kādus nēsāja viņas bērnu dienu lelle. Tagad viņa dzīvo kā lelle - diendienā!

Studente pašrocīgi rada šīs senlaicīgās kleitas jau astoņus gadus, un šobrīd viņas garderobē tādu ir jau ap trīsdesmit. Medora arī neslēpj, cik dārgs ir šāds dzīvesveids:

lai tērptos kā viktoriāņu laika lelle, ik gadu nākas atvadīties no 10 000 dolāru,

raksta cartersnews.com. Vairākas kleitas ir darinātas no ļoti izsmalcināta auduma, kas izmaksā teju 2000 dolāru.

Foto: Caters News/LETA

Lai satērptos šajās greznajās drānās un izveidotu attiecīgu matu sakārtojumu, sievietei nepieciešamas trīs stundas.

«Esmu vienmēr mīlējusi lelles, tās reiz bija manas mīļākās rotaļu biedrenes, un tagad to drēbes ir mans ideāls un stils,» runā meitene. «Patiesībā mans apģērbu stils ir laika posmā no viktoriāņu laika līdz pat renesansei.»

Foto: Caters News/LETA

Par apkārtējo cilvēku reakciju jaunā sieviete ir priecīga - bērni vēlas ar viņu fotografēties un vīrieši atskatoties. «Protams, maniem vecākiem nepatīk, ka es tērēju tik lielu summu tērpiem, bet citādi viņi izprot manu aizraušanos un hobiju!» stāsta Medora.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu