Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Viņam ir spontāna erekcija... Ko nu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Spontāna erekcija, kas rodas nepiemērotās vietās un situācijās, rada problēmas jauniem vīriešiem un pusaudžiem. Dažādās vietās, piemēram, pludmalē, dažādās sporta sacensībās, sabiedriskajā transportā un citās vietās jauniem vīriešiem vai pusaudžiem pēkšņi rodas spontāna erekcija, kas piesaista apkārtējo uzmanību. Šādās situācijās pats vīrietis jūtas neērti un nezina, kā pareizi rīkoties. Ir situācijas, ka bailēs, ka var rasties spontāna erekcija, vīrietis sāk izvairīties no publisku vietu apmeklējumiem.

Šo spontāno erekciju cēlonis ir paaugstināts vīrišķo hormonu līmenis asinīs, kas arī ir izteikts pusaudžiem dzimumnobriešanas periodā un jauniem vīriešiem. Spontānas erekcijas

pamatā ir psihogēni faktori, kas, kombinējoties ar paaugstināto hormonu līmeni,

viegli izraisa erekcijas rašanos, raksta penisabc.com.

Kā rīkoties, ja rodas spontāna erekcija?

1. Nomierināties
Pirmkārt jāsaprot, ka tā ir normāla organisma reakcija un nevajadzētu par to satraukties. Tas, ka rodas erekcija, liecina tikai par to, ka seksuālā jomā ir viss kārtībā un var lepoties ar to, ka viss darbojas nevainojami! Lieks satraukums un cenšanās ko mainīt situāciju tikai pasliktinās: jo vairāk domā par erekciju, jo tā kļūs noturīgāka!

2. Uzmanības koncentrēšana
Nepieciešams savu uzmanību koncentrēt uz neitrālām lietām, kas nerada uzbudinājumu, piemēram, mācībām vai darbu - ko nav paspēts izdarīt skolā vai darbā. Tā kā spontānas erekcijas rašanās pamatā ir psihogēni faktori, tad uzmanības novēršana no esošās situācijas uz kādu ikdienišķu ļaus ātrāk nomierināties un erekcija izzudīs.

3. Uzvesties, it kā nekas nebūtu noticis
Nevajag uzreiz censties no apkārtējiem slēpt, bet uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis. Erekcija ir normāla parādība, un no tās nav jākaunas. Spontāna erekcijas rašanās var veicināt iepazīšanos ar meitenēm, tas nenozīmē, ka jādemonstrē tas, ka esat uzbudināts. Izturieties dabīgi un redzēsiet, ka pēc laika viss nomierināsies!

4. Centieties izpeldēties
Vides maiņas rezultātā spontāna erekcija pāries, labi darbojas vēss ūdens - pludmalē var nopeldēties, pirtīs var ieiet dušā.

5. Atbilstoša apģērba izvēle
Ja bieži rodas spontāna erekcija, jāizvēlas tāds apģērbs, kurš maskēs vai neļaus apkārtējiem redzēt to, ka ir radusies erekcija. Var nēsāt T-kreklus, kas nosedz bikšu priekšu. Var izvēlēties pieguļošas apakšbikses, bet brīvākas bikses. Ja bikses būs apspīlētas, tad ereģēts dzimumloceklis būs vieglāk redzams.

6. Masturbācija
Masturbācija ļauj izvairīties no neērtām situācijām, kuru laikā rodas erekcija. Pirms pasākumiem (kopējas pirtis, dušas, pludmales apmeklējums) mēģiniet pats sevi apmierināt. Tas mazinās uzbudinājumu, un visticamāk, ka tuvāko stundu laikā šādi varēs izsargāties no spontānas erekcijas rašanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu