Par vaksāciju vīriešiem: Vai tiešām jābaidās no erekcijas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Mūsdienās lielākā daļa sieviešu no intīmā apmatojuma izvēlas atbrīvoties, savukārt vīriešu vidū pastāv uzskats, ka būt gan ar, gan bez matiņiem ir pilnīgi normāli. Izdevums «Klubs» sarunā ar kosmetoloģi Ketiju Karlsoni centās noskaidrot, kas vīriešus interesē un kas viņus mulsina.

Karlsone intervijā atklāj, ka vīriešu vēlmes esot ļoti dažādas - vieni novaksē tikai oliņas, bet citi atstāj strīpiņas vai trijstūrīšus. Tāpat vīrieši, kuriem ir apspalvots vēders, nevēlas, lai vaksācijas robeža asi beidzas. Šādos gadījumos varot palaist tādu kā trīsstūrīti uz leju, lai izskatās dabīgāk.

Vislabākais laiks, kad vīriešiem atkārtot vaksāciju, ir pēc četrām piecām nedēļām, savukārt procedūra ilgst vidēji 30 - 40 minūtes.

Nav noslēpums, ka vīrieši pirms un procedūras laikā uztraucas par iespējamo reakciju.

«Manuprāt, daudzus no vaksācijas attur doma - kā tas būs, ka kāda sieviete aiztiks visu viņu mantību? Bet mums, kosmetologiem, tas ir darbs. Tie visi ir klienti, un mēs nešķirojam sievietēs un vīriešos. Atklāti runājot - ja loceklis ir mazliet erektēts, tad meistaram veikt vaksāciju ir pat vieglāk, jo viss ir nostiepies un labāk var uzklāt vasku. Nav jāsatraucas par tādām lietām, tas ir dabīgi,» atklāj kosmetoloģe, norādot, ka klienti šādās reizēs gan mēdz ļoti sakautrēties, taču tāpēc viņi pa durvīm ārā netiek mesti -

kosmetologi saprot, ka cilvēks varbūt nevar to kontrolēt, un kā profesionāļi nepievērš tam uzmanību.

Speciāliste atklāj, ka pirms vaksācijas matiņiem vajadzētu būt pēc iespējas garākiem. Ja iepriekš matiņi ir apgriezti, varot sanākt sāpīgāka vaksācija, turklāt meistaram ir vairāk darāmā, jo matiņi parasti nav viena garuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu