Kas notiek, ja kondicionieri lieto pirms šampūna?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mūsdienās matu kondicionieris, šķiet, atrodas teju ikvienas sievietes skaistumkopšanas līdzekļu «sarakstā». Parasti tas tiek lietots pēc tam, kad mati ir izmazgāti ar šampūnu, taču vai esat kādreiz domājušas par to, kas būtu, ja kondicionieri lietotu pirms matu mazgāšanas?

«Kondicionieris baro matus, taču tas var arī padarīt tos smagus,» sieviešu portālam «InStyle» stāsta slavenību matu eksperts Filips B. (Philip B). «Ja tu mazgā matus ar šampūnu pēc kondicioniera lietošanas, tas likvidē visu lieko. Tīri mati ir gaisīgi mati!» Šādu tehniku dēvē par «apgriezto mazgāšanu», un tā nudien var mainīt tavus skaistumkopšanas paradumus.

Pat ja tavi mati nav plāni vai smalki, tu droši vari ieviest šādu tehniku savā ikdienā, nemaz nerunājot par «smagajām» matu maskām, kuras ieteicams lietot reizi nedēļā. «Apgrieztā mazgāšana» ir veids, kā uzlabot gan matu stāvokli, gan arī izskatu, proti, mati tiek baroti, bet neizskatās smagi vai saķepuši, kā tas mēdz notikt, ja kondicionieri kārtīgi neizskalo (turklāt reizēm tas nemaz nav iespējams, lai arī cik ilgi un rūpīgi tu to arī darītu). Izmēģini, tu nenožēlosi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu