Ziņģīte: spārdies un pazudīs "riepa"! (126)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas vasara, kad mugurā būs arvien mazāk apģērba, tādēļ gribētos, lai atsegtais ķermenis būtu skaists - ar maigi zīdainu un veselīgi sārtu ādu. Ne visām mums tā ir tāda. Kā pie tādas tikt, stāstīja veselīga dzīvesveida piekritēja Inese Ziņģīte no Nītaures.

Ziņģīte, pat būdama 70 gadu veca, lepojas ar skaistu figūru un jaunavīgi tvirtu ādu. Tiesa, tas prasījis milzu gribasspēku un darbu ar sevi. Viņas galvenā metode ir berzēšanas ar frotē dvieli. Tas nostiprina arī vispārējo veselību. Paralēli dvieļu berzēšanās demonstrējumiem Inese sniedza arī praktiskus padomus, kā pareizi gulēt un mosties, kā tikt galā ar dažādiem ķermeņa defektiem un, protams, kā pievērst pretējā dzimuma uzmanību.

Ziņģīte novelk bikses un džemperi, atstājot vien triko tērpu, teikdama: - Ja redzēsiet mani puspliku un ar tik skaistu, veselīgu ādu, jums piemetīsies skaudība un arī paši sāksiet kaut ko darīt. Citādi paskatās, aiziet mājās un slinko tālāk.

Jestrā I. Ziņģīte sāk ar padomiem, kā pareizi gulēt un mosties jaunai dienai. Svarīgs ir gan gulēšanas virziens, gan matracis un spilvens. Galvai jābūt vērstai uz ziemeļiem - uz vēsumu, lai nemāktu murgi un neizgulēšanās. Spilvens nedrīkst būt sintētisks, lai nekarsētu pakausi un vīriešiem nemestos pliks pauris. Tas nedrīkst būt slīps, jo tad, kaklam izliecoties, rodas dubultzods un krākšana. Spilvenam jābalsta kakls, tādēļ zem tā jābūt balstošam valnītim. Tad kakla skriemeļi nesaspiedīsies, galvas smadzenes tiks apasiņotas, nepiemeklēs galvassāpes un insults. Tikpat svarīga ir arī pareiza matrača izvēle. Neder reklamētie Dormeo, jo matracis nedrīkst ieņemt auguma formu. Tā uzdevums ir visus šķībumus un greizumus labot, ne paspilgtināt.

Pēc pareizi pavadītas nakts seko pareiza celšanās. Gultā jāpagriežas uz muguras, jāpaceļ gaisā rokas un kājas plakaniski pret griestiem. Tās vajag aktīvi tirināt, spārdīties pret griestiem. Tad rokas un kājas nolaiž un izelpo. Elpu ievelkot, jāpiepūš vēders. Tā jāturpina 3 reizes - tā tiek trenēta vēdera prese. - Pazudīs visas rievas, "riepas", strādās zarnas. Varēsiet ēst, ko vien vēlaties, nebaidoties no liekajiem kilogramiem! - sola Ziņģīte. Ja no rītiem spārdīties negribas, lai tomēr uzlabotu asinsriti un būtu možs, jādara kā musulmaņiem, kad tie lūdzas - nometas uz ceļiem, rokas priekšā, pieres augstāko punktu pieliek pie grīdas. Tādā pozīcijā jāatrodas 3 minūtes. - Galvas smadzenes būs pilnīgi apasiņotas. Tā var darīt arī, ja sāp galva, - rekomendē vingrotāja.

Lai iekustinātu gremošanas sistēmu un noregulētu vēdera izeju, jāveic pavisam vienkāršs rituāls. Iepriekšējā vakarā ieteicams izlikt vienu maizes šķēli, lai pa nakti drusku apkalst. No rīta to vajag lēnītēm apēst. Siekalu dziedzeri, kuņģis un arī zarnas momentā sāks darbu. Tad gaidāma vēdera izeja. Normāli, ja otrreiz vēders iziet vakarā, kā I. Ziņģīte smejas, pirms seksa: - Ja nav pareizi noregulēta gremošanas sistēma, vēdera izejas vakarā nav.

Tādēļ seksa laikā sieviete nespēj fiziski atbrīvoties, jo pilnā zarna smadzenēm ziņo, ka jāsaspringst, citādi gaidāms pirdiens.

Nedrīkst aizmirst par savu centrālo asi - mugurkaulu. Tas jāpadara lokans. - Ja vien tas nav pārlauzts un aizmests krūmos, tad nav ko tupēt ratiņos, - ir pārliecināta Inese, kurai bijis 3 skriemeļu lūzums. Kamēr viņa nostājusies uz 4 stabiņiem, pagājuši 5 gadi. Kamēr tikusi uz kājām, aizritējuši vēl 3. - Ja es tam veltīju 8 gadus un piecēlos, tad to var katrs. Mugurkaulu iekustināt un padarīt lokanu var tikai rāpojot. Tad nemocīs stīvums un osteohondroze. Naktī vai no rīta uz tualeti var neiet stāvus, bet var aizrāpot.

Obligāti jārāpo pirms gulētiešanas. Visur, kur vien iespējams, jācenšas kaut nedaudz parāpot. Protams, izmantojot ceļu sargus. - Miesa nedrīkst "gulēt". Visu mūžu viss augums, sākot no kakla, ir ietīts lupatās. Dievs katru radīja ar pliku ģīmi un pliku augumu, tātad jākopj ij ģīmis, ij augums. Katram vajadzīgs gaiss, ūdens un asinsrite. Ja rīvē seju, jārīvē arī viss augums, tad būs gluda, skaista āda un nemetīsies celulīts. Seko pamācības, kā sevi uzprišināt un kā uzlabot savu asinsriti un iekustināt ādu, lai tā nebūtu mēma.

- Ielejiet bļodā siltu ūdeni, izģērbieties, aplejiet augumu un sāciet! Lai nesmirdētu paduses un nebūtu tur ķīmijas, "jāpačkā", lai būtu aicinošas, tās jāizper ar ūdeni. Tas trenē sviedru dziedzerus. Un turpmāk paduses svīdīs tikai pie milzīgas fiziskas slodzes. Tas pats jādara ar "vāverītēm". Tad tās būs skaistas, nesmakos un nebūs urīna nesaturēšanas. Nav jālieto ziepes vai citi mazgāšanās līdzekļi. Ar rīvēšanos jānodarbojas katru rītu, ieteicams katru ķermeņa vietu izrīvēt 7 reizes vai tikmēr, kamēr āda kļūst sārta un jūtams siltums.

Komentāri (126)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu