Terapijas mēnesis Labo Sajūtu Laboratorijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs, Labo Sajūtu Laboratorija, esam, lai Jums radītu labas sajūtas, lai Jūs paši sevī rastu un audzētu labās sajūtas par sevi un pasauli ap sevi. Maijā Jums piedāvājām iepazīties ar dažādiem TERAPIJAS VEIDIEM un IESPĒJĀM, kā panākt to, lai justos labi, lai redzētu pasauli pozitīvām acīm un sajūtām. Tās relaksēs un atbrīvos ne tikai ķermeni, bet arī prātu un garu!

Maijā, izbaudot kādu no piedāvātajiem terapijas veidiem vai masāžām, kā gardu un skaistu dāvanu, saņemsiet jauno Četras sezonas numuru ar daudz vilinošām receptēm vasaras iesākumam un garšas baudām!

* Iepazīsimies un izbaudīsim TERAPEITISKO TAIZEMES MASĀŽU, kura maksās TIKAI 0,50 centus minūtē. Jums ir unikāla iespēja izbaudīt šo masāžu jebkurai ķermeņa daļai, tās laiku nosakāt Jūs.

Tradicionālā Taizemes masāža ir Austrumu leģenda, ko mēdz dēvēt arī par pasīvo jogu. Pirmo reizi tā pieminēta 2500 gadus senos budistu tekstos, kad jau tika attīstīta Taizemē, Šrilankā, Birmā u.c. Terapeitiskās Taizemes masāžas pamatā ir enerģētisko punktu aktivizācija, pielietojot jogas tehnikas, tā palīdz ārstēt locītavu funkciju traucējumus, uzlabo lokanību, stāju un asinsriti, ka arī atjauno visu organismu kopumā.

Galvenais masāžas mērķis ir iekšējā līdzsvara atgūšana, nervu sistēmas harmonizēšana, organisma vispārējā tonusa uzlabošana, problēmzonu ārstēšana, kā arī ķermeņa un dvēseles harmonijas veidošana. Klientam ir jābūt gatavam, ka šī nebūs klasiskā masāža, kur var tikai gulēt uz kušetes un baudīt pieskārienus. Šeit viss process balstās uz meistara un klienta sadarbību. Masāža noris uz grīdas, klientam guļot uz paklāja, kamēr meistars ar maigu, dziļu stiepšanu atjauno enerģētisko līmeni, uz ķermeni iedarbojoties ar pilnu svaru, izmantojot apakšdelmus, pēdas, plaukstas. Seansa laikā meistars nodod savu enerģiju, savas zināšanas, attīstot klienta ķermeņa apziņu, un liek sajust, ka ķermenis ir viens veselums. Masāža ir garīgi meditatīvs process, kas atbrīvo enerģiju un maina šūnu atmiņu. Tā veicina saistaudu elastību, pazemina asinsspiedienu, padziļina elpošanu, aktivizē limfas cirkulāciju, līdzsvaro muskuļu tonusu, attīsta fizisko veselību, stimulē iekšējo orgānu darbību, veicina toksīnu izdalīšanos, atbrīvo no galvassāpēm, miega traucējumiem, sāpēm mugurā, gurnos, plecos un kaklā.

* BAHA ZIEDU TERAPIJA

Baha ziedu terapijas konsultācija 60 minūtes (iekļauts viens Baha ziedu maisījums) - 28 EUR

Baha ziedu terapijas konsultācija par diviem cilvēkiem 90 minūtes (iekļauti divi Baha ziedu maisījumi) - 38 EUR

Baha ziedu terapija ir labi zināma visā pasaulē kopš 19. gs. vidus. Tā palīdz iepazīt savas emocijas un dažādus emocionālos stāvokļus, ļauj pilnveidot savu dzīvi, uzlabot attiecības ar līdzcilvēkiem, gan darbā, gan ģimenē, atgūt dzīvesprieku un emocionālo līdzsvaru.

Baha ziedu terapijas pamatlicēja Dr. Edvarda Baha (1886 – 1936) pamatideja bija slimību cēloņus meklēt cilvēku dažādajos postošajos emocionālajos stāvokļos, – dusmās, bailēs, greizsirdībā, skaudībā, vainas izjūtā, izmisumā, zemā pašvērtējumā, neizlēmībā, vientulībā, skumjās un citos. Palīdzot pārvarēt šīs emocijas, cilvēks iegūst emocionālo līdzsvaru un spēj izveseļoties.

Baha ziedu terapija palīdz dažādās dzīves situācijās, gan akūtās, gan ieilgušās un hroniskās. Baha ziedu terapijas līdzekļi var būt noderīgi, piedzīvojot dažādas pārmaiņas dzīvē, piemēram, mainot vai zaudējot darbu, šķiroties, mainot dzīves vietu, uzsākot jaunu projektu, gaidot ģimenē bērniņu, dzemdībās, pēcdzemdību periodā, imunitātes stiprināšanā, bērnu audzināšanas dažādajās situācijās, uzsākot bērnudārza gaitas vai skolu, ārstējot akūtas vai hroniskas slimības, depresijas gadījumos, brīžos, kad jāizdara nozīmīgas izvēles un jāpieņem svarīgi lēmumi, ja ir slikts garastāvoklis vai paaugstināts stress, un daudzās citās dzīves situācijās.

Baha ziedu terapija ir droša un dabiska, vienkārša lietošanā un maiga savā iedarbībā, to var kombinēt ar citām ārstēšanas metodēm, un tomēr neaizstāj medicīnisku palīdzību nepieciešamības gadījumā. Baha ziedu līdzekļus piemeklē individuāli. Katru no 38 dziedinošajiem līdzekļiem var lietot atsevišķi vai arī veidot individuālu maisījuma kombināciju pēc nepieciešamības.

Konsultācijas Baha ziedu terapijā vada topošā praktiķe/konsultante – Andželika Zemīte

* REIKI TERAPIJA

Reiki terapija 60 minūtes - 30 EUR

Reiki terapija 90 minūtes - 40 EUR

Reiki ir sena dziedniecības sistēma, kas palīdz uzlabot veselību un nostiprināt to. Reiki ir meditācijas prakse, relaksācijas un atpūtas iespēja ķermenim un garam. Tas ir harmonisks dzīves veids, jo ietver sevī filozofiskus pamatprincipus, kas palīdz saglabāt mieru, stabilitāti un līdzsvaru sevī un apkārtējā dzīvē. Šobrīd, mūsdienu steigas un stresa pilnajā dzīvē, tam ir būtiska nozīme labas pašsajūtas saglabāšanā un nostiprināšanā. Vienlaicīgi, Reiki ir arī garīgās izaugsmes ceļš, kuru ejot mēs iepazīstam gan sevi, gan Visuma vienotības Dievišķos likumus.

Fiziskais ķermenis, par kura veselības stāvokli parasti ir runa, patiesībā ir tikai daļa no cilvēka ļoti komplicētā organisma. Reiki terapija ir holistiska terapija, t.i. tā dziedina cilvēka organismu kā vienotu veselumu, kurā ir radušās problēmas tieši enerģijas plūsmas traucējumu dēļ. Iemesli var būt ļoti dažādi, taču pamatā fiziskajām slimībām ir t.s. «bloki» enerģijas plūsmas ceļā. Ja cilvēka organisms ir novājināts un slimība «materializējusies» fiziskajā ķermenī, tad Reiki enerģijas plūsma, kas plūst caur Reiki dziednieku (pamatā caur viņa rokām Reiki seansa laikā), atjauno organisma dabīgās spējas pašatveseļoties, attīra organismu no negatīvajām enerģijām un atjauno tā funkcijas.

Iedarbojoties visos līmeņos - fiziskajā, emociju, domu un gara līmenī, Reiki enerģija stiprina pozitīvo domāšanu, stiprina garu, atjauno ticību un pārliecību par sevi un saviem panākumiem. Reiki palīdz atvērties dzīvei un ar prieku un pateicību pilnībā izbaudīt katru mirkli, kas mums dots.

Reiki terapiju veic meistare - Ilze Pavasare

* CI SJU TON - ĶĪNIEŠU TERAPEITISKĀ MUGURAS MASĀŽA

60 minūtes - 43 EUR

Pieredze rāda, ka vakuumterapija ir viens no labākajiem fizioloģiskajiem paņēmieniem organisma atveseļošanai bez medikamentu pielietošanas, kas iedarbojas, mobilizējot paša organisma resursus.

Ķīniešu masāža Ci Sju Ton tiek uzskatīta par vienu no senākajām un iedarbīgākajām, tās mērķis ir atbrīvot Ci enerģijas plūsmu, tādējādi harmonizējot un līdzsvarojot visu organismu. Šī metode ļauj ātri un droši atbrīvoties no sāpēm, ko izraisa visdažādākās slimības, tai ir arī profilaktiska iedarbība.

CI SJU TON IEDARBĪBA:

novērš sacietējumus audos,

nomierina nervu sistēmu,

uzlabo gremošanas sistēmas darbību un noņem smaguma sajūtu iekšējos orgānos,

noņem sasprindzinājumu, tūsku un notirpumu kakla-plecu apvidū,

atslābina muskuļus un rada viegluma sajūtu,

uzlabo locītavu darbību,

uzlabo plaušu darbību un izvada krēpas,

uzlabo priekšdziedzera darbību,

uzlabo ādas stāvokli,

regulē asinsspiedienu,

pastiprina toksisko vielu izvadīšanu no organisma, uzlabo vielmaiņu, attīra un atveseļo organismu kopumā.

Ķīniešu terapeitiskās masāžas veic meistare - Inga Ābele

* GUASHA - ĶĪNIEŠU TERAPEITISKĀ MASĀŽA

45 minūtes - 30 EUR

Šo ķīniešu tradicionālās masāžas veidu var dēvēt par skrāpja masāžu, jo to veic ar speciāla instrumenta palīdzību – plāksnīti, kas atgādina skrāpi vai ķemmi un ir gatavota no nefrīta, ūdensbifeļu vai arī govju ragiem. Plāksnīte ir piesūcināta ar 18 dažādu veidu ārstniecības zālītēm.

Pašu nosaukumu var tulkot: Gua – kustība uz vienu pusi, skrāpēt; Sha – sliktais. Tātad – izskrāpēt slikto.

Gua-Sha masāžā izmanto lēnas kustības un vieglu spiedienu ar plāksnīti. Uz muguras atrodas mūsu iekšējo orgānu meridiāni, kurus apstrādājot ar īpašo plāksnīti, tiek panākta enerģijas pieplūde tur, kur nepieciešams, un izlīdzināta tur, kur tās ir par daudz.

Sākumā āda kļūst sārta, pēc tam parādās neliela dedzināšana, var rasties zilumi, kas nav sāpīgi. Tie liecina par to, ka no organisma tiek izvadīti toksīni! Tie pazūd pēc 2–3 dienām.

GUA-SHA IEDARBĪBA:

veicina limfas atteci, mugurkaula problēmu gadījumos,

masāža uzlabo locītavu kustīgumu un mazina sāpes,

uzlabo pašsajūtu saaukstēšanās gadījumā un atvieglo elpošanu,

palīdz holecistīta, gastrīta un citu kuņģa un zarnu slimību gadījumos,

palīdz dažādu mazā iegurņa orgānu problēmu ārstēšanā.

Ķīniešu terapeitiskās masāžas veic meistare - Inga Ābele

* ĶERMEŅA TERAPIJA

Ķermeņa terapija 60 minūtes - 30 EUR

Ķermeņa terapija 90 minūtes - 35 EUR

Ķermeņa terapija 120 minūtes - 43 EUR

Ķermeņa terapijas metode balstīta uz tibetiešu medicīnas tradīcijām un krievu profesora Jevgēnija Zujeva izveidotās bio-energo sistēmterapijas metodi, ka arī uz paša ķermeņa orientētu psihoterapijas bāzi par fiziskā, ēteriskā, mentālā un astrālā ķermeņa uzbūvi. Šī ir droša, vienkārša un efektīva terapija, kas balstīta pārliecībā, ka ķermeņa fiziskās problēmas rodas domās un jūtās, kuras, laikus neuzklausot, nesakārtojot un neuzlabojot, transformējas dažādās slimībās un traumās. Ķermeņa terapija fiziskais ķermenis tiek pielīdzināts terapijai, kurā glabājas gan apzinātā, gan neapzinātā informācija. Tur rodamas atmiņas, kas atbild par pagātni, un intuīcija, kas vēršas nākotnē. Terapija palīdz iepazīt ķermeni, savu personību un raksturu. Tā palīdz apzināt ierobežojumus un iespējas, jo tagadne ir pagātnes izvēļu sekas. Iepazīstot savu personību un mainot to, pamazām mainās arī mūsu augums, dažkārt pat ķermeņa formas, taču tā noteikti uzlabos stāju, grāciju, ekspresiju un citas izpausmes. Mainot attiecības ar sevi, arī ārējā pasaule pret sāks izturēties citādi. Ķermeņa terapija uzlabo kopējo veselības stāvokli un paaugstina dzīves kvalitāti.

Ķermeņa terapiju veic meistare - Skaidrīte Saule

Izvēlies savu Terapijas veidu un izbaudi to Labo Sajūtu Laboratorijā!

PIESAKIES:

www.karstajoga.lv

birojs@karstajoga.lv

tel., 67887581 vai 29330280

Labo Sajūtu Laboratorija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu