Notikušas vienas no seksīgākajām sacensībām!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pole dance tulkojumā no angļu valodas nozīmē «deja uz pilona»; tā savus pirmsākumus smeļ akrobātikas mākslā un pagātnes cirka priekšnesumos. Šobrīd pole dance attīstās kā atsevišķs dejas virziens, kļūdams arvien populārāks, pateicoties skaistumam, izsmalcinātībai un tā neparastajam krāšņumam. Pole dance čempionāti un festivāli kā publiski un radoši pasākumi notiek tādās valstīs kā ASV, Austrālijā, Anglijā, Eiropas un Āzijas valstīs, kā arī Krievijā.

«POLE EMOTION - 2016» sacensības iemieso spēka un grācijas dzimšanu. Tas ir mūžīgs lidojums pilona dejā, kas izraisa jaunu emociju un sajūtu vētru. Tas ir ne tikai dāvana skatītājiem un šā sporta veida piekritējiem, bet arī gan veselīga dzīvesveida popularizēšana un veicināšana, gan pole dance attīstīšana Latvijā un Baltijas valstīs.

«POLE EMOTION - 2016» sacensībās piedalījās 60 labākās pole dance dejotājas no Latvijas, Igaunijas, Krievijas un Ukrainas. Katra dalībnieka iznāciens bija perfekti pārdomāts ne tikai no horeogrāfijas spektra, bet arī no skatuves tērpa un piemērotas mūzikas viedokļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu