Izsludina konkursu uz «Latvenergo» valdes locekļa amatu; prasa nevainojamu reputāciju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ekonomikas ministrija (EM) izsludinājusi konkursu uz valsts energokompānijas «Latvenergo» valdes locekļa amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

No amata pretendenta tiek prasīta akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība inženierzinātnēs, vadībzinībā, finansēs vai ekonomikā, kompetence uzņēmuma stratēģiskās un tehniskās attīstības vai finanšu vadības jautājumos un vismaz piecu gadu atbilstoša profesionālā darba pieredze vidējas, lielas vai īpaši lielas (vēlams - starptautiskas) komercsabiedrības, organizācijas vai iestādes vadībā.

Tāpat kandidātiem jābūt nevainojamai reputācijai,

kā arī jāpiemīt izcilām darbaspējai un motivācijai sasniegt rezultātus profesionālajā darbībā.

Konkursam EM aicina pieteikties līdz 1.oktobrim.

Jau vēstīts, ka «Latvenergo» valdes locekļa amats kļuva vakants jūnijā, kad to pameta valdes locekle un finanšu direktore Zane Kotāne. Viņa augusta vidū kopā ar ekspremjeru Aigaru Kalvīti sāka darbu gāzes apgādes kompānijas «Latvijas Gāze» valdē.

«Latvenergo» valdes priekšsēdētājs ir Āris Žīgurs, savukārt valdes locekļi ir Uldis Bariss, Arnis Kurgs un Māris Kuņickis.

«Latvenergo» ir Latvijas valstij piederošs energoapgādes komersants, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz telekomunikāciju un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu