Gada nogalē plānots atvērt «Virši-A» pirmo degvielas uzpildes staciju Liepājā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šā gada nogalē plānots atvērt AS «Virši-A» pirmo degvielas uzpildes staciju Liepājā, pavēstīja uzņēmumā.

Attiecīgajā projektā atzīmēti spāru svētki. Pēc projekta noslēgšanas jaunizveidotā stacija būs pirmā «Virši-A» degvielas uzpildes stacija Liepājā, taču plānots nākotnē atklāt arī citas stacijas Liepājas tuvumā.

Jaunais projekts Liepājā, Zemnieku ielā 24, paredz kompleksa izveidi ar kopējo platību 8363 kvadrātmetri, kas sastāvēs no degvielas uzpildes stacijas, veikala un kafejnīcas, āra atpūtas zonas un stāvlaukuma aptuveni 30 automašīnām.

«Viens no mūsu uzņēmuma attīstības principiem ir būt vietās, kur «Virši-A» līdz šim nav bijuši. Liepāja ir viena no Latvijas lielākajām pilsētām ar stratēģiski izdevīgu atrašanās vietu, tāpēc izmantojām iespēju attīstīt staciju tieši šeit,» pauda uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš.

Kompānijas pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka investīciju apmēru projektā varēs atklāt pēc objekta nodošanas ekspluatācijā.

«Virši-A» pērn strādāja ar 116,975 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,7% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa saruka par 14,5% - līdz 1,066 miljoniem eiro, liecina datubāzē «firmas.lv» pieejamais kompānijas gada pārskats.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu