Amizanti grāmatu turētāji, kas atsvaidzinās grāmatu plauktu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Grāmatu turētāji ir ārkārtīgi populāra ārzemju interjera dizaina tendence, gan praktiska, gan dekoratīva. Smagākie balsti efektīvi notur grāmatas vietā, bet to dekoratīvās malas veido amizantu kompozīciju. Ieskaties, kādi ir iecienītākie grāmatu turētāji - varbūt pat kādu vari pagatavot pats?

Grāmatu turētāji ir ģeniāls izgudrojums tiem, kuru īpašumā nav pārāk daudz grāmatu, - nelielo grāmatu kolekciju var izkārtot piekarināmajos plauktos vai platākos grāmatu plauktos bez raizēm, ka grāmatas kādā brīdī sagāzīsies. Tomēr šie parocīgie dekori noderēs arī plašāku kolekciju īpašniekiem, kas labprāt uz žurnālu galdiņiem izliks savas mīļākās kolekcijas grāmatas.

Grāmatu turētāji variē no pavisam vienkāršiem L veida metāla plākšņu turētājiem līdz greznām statujām, kas izdaiļotu pat pils interjeru.

Šādu dekoru ir iespējams pagatavot arī pašam - no četrām nelielām koka plāksnēm izveido divus L formas statīvus vai iegādājies jau gatavus metāla grāmatu turētājus, bet leņķa iekšpusē ielīmē divas vienādas porcelāna, plastmasas vai koka figūras, piemēram, divas koka kaķa figūriņas, un pēcāk visu nopūt ar aerosola krāsu.

$48 + shipping. This is one of those items you hope never sell! ? comment SOLD to claim. Xx

A post shared by Effie Myra (@kissmybrassvintage) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu