«Tas bija tikai darījums. Es sievietei izpalīdzēju» - mūziķis Sandis Kiops atklāti par saviem bērniem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Tie tikai fiziski ir mani bērni. Es viņus nekad neesmu gribējis,» tieši tik skarbi par savām trim atvasēm raidījumā «Starp mums runājot», kas jau rīt būs skatāms televīzijā «STV Pirmā!», izteiksies skandalozais pašmāju mūziķis Sandis Kiops.

Viņš neslēps, ka bērnus esot ļoti vēlējusies sieviete, ar kuru viņš savulaik dzīvojis kopā, turklāt Sandis pret viņu pat nav lolojis nekādas nopietnas jūtas. «Viņa darīja visu, lai bērni būtu. Man tās bija tikai dzimumattiecības,» stāstīs mūziķis.

Vaicāts, vai nejūtas vainīgs par to, ka ar bērniem un viņu māti nekādus kontaktus šobrīd neuztur, Kiops lepni atbildēs: «Es sievietei izpalīdzēju, par ko man justies vainīgam? Viņa dabūja to, ko gribēja, – viņai ir forši un smuki bērni. Tas bija tikai darījums.»

Tiesa, Kiopa sarunu biedri raidījumā – aktrise Karīna Tatarinova un mūziķis Valters Frīdenbergs – gan neslēps pārsteigumu par tik radikālu viedokli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu