Žurnāla «Šūpulītis» jūnija/jūlija numurs

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoreiz numura tēma dzemdības, tāpēc esam tām pievērsuši īpašu uzmanību, jo nenoliedzami tas ir notikums par ko sieviete domā un kuram briest deviņus mēnešus.

Uztraukumu šai laikā spēj radīt jebkas, pat domas par to — vai zināšu, kad doties uz slimnīcu? Uz šo jautājumu atbild vecmāte Inese Kampusa.

Runājot par dzemdībām, esam pieskārušies arī joprojām diskutablajam jautājumam par dzemdībām mājās. Savs viedoklis ir vecmātēm Astrīdai Millerei un Rudītei Brūverei, kā arī neonotaloģei Mairai Jansonei. Bet pieredzē dalās triju meitu māmiņa Una Gavare.

Tomēr, ja apsverat šādu iespēju, lūdzu runājiet ar savu ģimenes ārstu, vecmāti vai ginekologu. Ne velti visi apgalvo vienu un to pašu — jums jābūt pārliecinātām, ka tas ir jūsu ceļš, lai nekas jūs nepārsteigtu nesagatavotas. Zinu no labu draugu pieredzes, ka dzemdības mājas ir arī satraucošs piedzīvojums, reizēm pat pārāk satraucošs…

Vasara ir jauks laiks grūtniecībai. Varbūt nedaudz par sevi liek manīt karstumā pietūkušās kājas (lasi par vēnām), taču ir tik daudz vitamīnu, kas nepieciešami Jums un mazulim! Lai pārbaudītu, vai uzņemat vitamīnus pietiekami — izpildiet Šūpulīša testu. Arī par sauli, kas mums, Latvijas iedzīvotājiem tik ļoti tūkst, stāstīsim šajā numurā.

Jūs mūs pazīstat — mēs zinām, ka grūtniecība nav tikai saldu sapņu laiks. Vai varu negribēt bērnu? Varat un drīkstat! Tam visam ir savs laiks, jo dzīvojam tomēr 21. gadsimtā.Kā parasti mēģināsim jums līdzēt mazuļa audzināšanā jau pirmajā mēnesī pēc dzemdībām. Rotaļas, kas veicina saprašanos ar savu atvasīti un zīdaiņa attīstību pirmajā dzīves mēnesī.Paldies jums — mūsu cienījamās un lolojamās lasītājas! Esam pateicīgi par lielo atsaucību, iesūtot anketas! Tagad pazīstam Jūs vēl tuvāk un centīsimies apmierināt jūsu vēlmes vēl labāk. Gaidīsim arī jūsu jautājumus un vēstules!Topā mūsu skaistās topošās Latvijas māmiņas — modeļu konkurss turpinās, kaut arī katra no jums ir īsta skaistuma karaliene!Vasarīgi sveicieni jums visām, jūsu Anita Plūme

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu