Dziedātāja Keitija Perija stāsta par savu seksuālo pieredzi ar sievietēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Keitija Perija, kura izpilda populāro dziesmu «I kisssed a girl», paziņojusi, ka ir mēģinājusi ar sievieti ko daudz vairāk, nekā tas, par ko viņa dzied nosauktajā dziesmā. Uzstājoties vienā no cilvēktiesībām veltītajiem pasākumiem, Perija atklāja pikantas privātās dzīves nianses.

Savā runā dziedātāja Keitija Perija atzina, ka ar sievieti ir darījusi daudz vairāk, nekā vienkārši skūpstījusies, bet tas viss bijis ziņkārības vadīts pusaudžu gadu eksperiments.

Par spīti visam Keitija jau tad sapratusi, ka seksualitāti nevar iedalīt melnā un baltā, bet parasti beigu beigās tā izrādās pelēka, un arī pelēkajā ir daudz dažādu nokrāsu.

Māksliniece nesaprot, kā viņa, kura tika audzināta reliģiski, varēja nometnē atļauties eksperimentēt seksuālajā jomā, iesaistot procesā draudzeni.

Tiklīdz dziesma «I kissed a girl» kļuva par hitu, Perija saprata, ka pasaulē ir daudz šādu meiteņu, kuras eksperimentē un nav drošas par savu seksualitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu