Sokolovs: Ja sieviete nespēj sasniegt orgasmu, ļoti bieži tajā vainojams vīrietis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nereti savā portāla «Facebook» kontā dalās pārdomās par seksu, orgasmu, sievietēm. Arī šoreiz fotogrāfs ievietojis tekstu, kurā izsaka savas domas par to, kāpēc daudzas dāmas nespēj sasniegt orgasmu seksa laikā ar partneri.

Aleksandrs raksta, ka nesen lasījis pētījumu, ka Eiropā 81% sieviešu nesasniedz orgasmu seksa laikā. Tas fotogrāfam liek secināt, ka tas ir diezgan liels rādītājs. Taču vēl pētījumā bija minēts, kas ļoti pārsteidza Aleksandru, ka 90% sieviešu ir pavisam apmierinātas ar šo situāciju.

«Godīgi sakot, personīgi arī es bieži dzirdu no modelēm, ka vienatnē, seksuāli apmierinot sevi, kulminācijas process notiek daudz ātrāk nekā kopā ar savu partneri. Vairākas sievietes ir stāstījušas, ka viņām pat ir vieglāk nosimulēt orgasmu, nekā iemācīt savu partneri visu izdarīt tā, lai gūtu reālu, īstu apmierinājumu,» tā sociālajos tīklos raksta Aleksandrs.

Fotogrāfs ir drošs, ka gandrīz vienmēr, ja sievietei ir problēmas sasniegt orgasmu, pie tā vainojams vīrietis, kurš nav izpratis, kā apmierināt savu sievieti, taču pastāv arī otrs variants - sieviete vienkārši kautrējas izrunāties ar partneri par savām vēlmēm seksa laikā.

«Arī es esmu pieredzējis situāciju, kad partnerei ir grūtības sasniegt orgasmu. Es apzinos, ka tā ir mana vaina, un tas ir liels trieciens manai pašapziņai. Taču grūtības rodas tikai savstarpējas komunikācijas trūkuma dēļ, ko noteikti nevajadzētu atstāt novārtā,» neslēpj fotogrāfs.

Fotogrāfs uzskata, ka reti kuri pāri brīvi runā par savām sajūtām. It īpaši vīrieši, bieži uzskata, ka tas nav vīrišķīgi, ja viņš uzdos intīmus jautājumus savai sievietei. Viņam ir bailes, ka partnere padomās, ka viņš ir nepieredzējis, tāpēc arī jautā. Taču patiesībā viss ir tieši otrādi - jo vairāk par to attiecībās tiek runāts un diskutēts, jo kvalitatīvāks un patīkamāks būs sekss.

«Piemēram, nekas taču netraucē painteresēties, vai partnere ir klitorāli vai vagināli jutīga! Uzzināt, kas viņai seksa laikā patīk un kas ne pārāk. Un, protams, ir ļoti forši, kad meitene procesa laikā var koriģēt un pamācīt puisi un teikt, ko, kā un kur viņam izpausties. It īpaši, runājot par orālo seksu - jo tieši tajā ir ļoti maza robeža starp patīkamo un nepatīkamo. Manuprāt, arī vecumam ir nozīme. Iespējams, sievietes pēc 25, kurām ir jau bijušas vairākas seksuālas pieredzes, spēj daudz brīvāk runāt ar savu partneri par intīmām tēmām nekā jaunākas meitenes,» aizdomājas Aleksandrs.

Aleksandrs domā, ka galvenā problēma ir komunikācijas trūkums savstarpējās attiecībās. Taču ļoti iespējams, ka sievietes domā citādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu