Dženna Devana Tatuma tiek nokaunināta jaunās seksīgās fotogrāfijas dēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženna Devana Tatuma bieži vien sociālajos tīklos publisko seksīgas fotogrāfijas un iepriecina fanus. Kā nekā slavenība vairākkārt teikusi, ka jau kopš bērnības viņai grūti noturēt mugurā apģērbu, viņa jūtas ļoti ērti savā ādā un uzskata kailumu par skaistu, ne vulgāru.

Aktrise sociālas tīklos ievietojusi fotogrāfiju seksīgā apakšveļā, kurā redzama no mugurpuses, fani atzinuši, ka bilde, kā ierasts, ir seksīga, skaista, bet daudzi nokauninājuši zvaigzni, liekot aizdomāties par četrus gadus veco Everliju.

Cheeky balcony series

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Fani uzskata, ka sievietei, kurai ir bērns, neklājas publiskot šādas fotogrāfijas, jo tā viņa parāda sliktu piemēru meitai.

Tāpat Dženna ir precējusies ar aktieri Čeningu Tatumu, tātad sava miesa ir jāizrāda tikai vīram.

Aktrise nav atbildējusi uz kritiku, vien ievietojusi sociālajos tīklos teicienu: «Tu vari pateikt, kuras ir spēcīgas sievietes? Tas ir tās, kas palīdz viena otrai piecelties, ne dara jebko, lai noniecinātu!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu