Šur tur jau skolēni sākuši jauno mācību gadu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 18. augustā, Latvijas Starptautiskā skola (ISL) svinīgi atklāja jauno mācību gadu, vienlaikus atzīmējot savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Svētku pasākuma laikā skolotāji, skolēni un viņu vecāki kopā ar Latvijas un starptautiskās sabiedrības pārstāvjiem, ārvalstu vēstniekiem un citiem viesiem atskatījās uz 20 gadu laikā paveikto un iepazinās ar skolas nākotnes plāniem.

ISL ir mācību iestāde, kas vērsta uz savstarpējo sadarbību un draudzīgu komunikāciju - šobrīd mācību kopienu veido 26 dažādu tautu pārstāvji. Divdesmit gadu laikā ISL savās rindās uzņēmusi bērnus un jauniešus no vairāk nekā 30 dažādām valstīm, pēdējo piecu gadu laikā audzēkņu skaits no 180 pieaudzis līdz pat 330.

ISL misija ir būt par pasaules līmeņa mācību iestādi, kas nodrošina starptautiskās sabiedrības vajadzības un tiecas uz lielisku akadēmisko rezultātu sasniegšanu un skolēnu veiksmīgu sagatavošanu mācībām dzīves garumā. Mācību programmas mērķis ir kritiskas un radošas domāšanas, atbildīgas un godīgas rīcības veicināšana, kā arī tā iemāca cilvēka kā personības novērtēšanu. Pamatskolas programma ir balstīta uz izzināšanas procesu un orientēta uz sapratni, tādējādi skolēniem mācību procesu padarot aizraujošu un saistošu.

Paralēli kvalitatīvas izglītības ieguvei atbilstoši Latvijas un starptautiskajiem standartiem skolā īpaša uzmanība tiek pievērsta sociālajiem un emocionālajiem aspektiem un skolēnu personības izaugsmes veicināšanai.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu