Orgasms augstākajā līmenī (46)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Jā, sekss būs neaizmirstams… taču vislabāko mēs atstājām uz beigām. Šie paņēmieni ļaus jums abiem izjust kulmināciju ilgāk, spēcīgāk un vēl baudāmāk.

Cosmo allaž cenšas atrast jaunus veidus, kā mīlas rotaļas padarīt vēl aizraujošākas. Un, kaut gan daudzas no jaunajām idejām, kuras uzzinām, ir visai pārsteidzošas, tikai retā spēj mūs patiešām nošokēt. Līdz brīdim, kad padzirdējām, ka daži seksa pētnieki ir atklājuši tehniku, kas ļauj izbaudīt vairāku stundu orgasmu! Tad nu mums tiešām atkārās žoklis. Šis pētījums mūs ieintriģēja, tomēr mūsu attieksme joprojām bija skeptiska.

Tāpēc mēs sākām izmeklēšanu un noskaidrojām, ka arī lielākā daļa seksa ekspertu šaubās par šādu atklājumu. “Diez vai kāds spētu izjust orgasmu 60 minūtes no vietas,” atzīst grāmatas Passionista autors Aiens Kerners. “Tomēr jūs varat novest viens otru līdz augstākam uzbudinājuma un baudas līmenim, veltot tam vairāk laika. Un tāds uzbudinājums ļauj sasniegt arī intensīvāku orgasmu, kas arī turpinās dažas sekundes ilgāk.” To ir vērts iemācīties!

Mēģināsim izskaidrot teoriju, kas ir minētā vairāku stundu orgasma pamatā. Un tad, izmantojot dažus no tās principiem, mēs ieteiksim mazliet pārveidotu (t.i., reālāku) veidu, kā dažādot seksu un padziļināt orgasmu arī bez izturības pārbaudes.

Orgasms stundas garumā? Kas tas tāds?

Padomā, kas notiek tavā ķermenī, kad tu tuvojies kulminācijai? Tavi muskuļi saspringst, un tava elpa pakāpeniski kļūst seklāka. Finiša līnijas šķērsošana tu izjūti kā milzu atvieglojumu – tā it kā palaistu vaļā samudžinātu ūdens šļauku.

Kā apgalvo grāmatas The Illustrated Guide to Extended Massive Orgasm (Hunter House, 2002) autori, seksa eksperti Stīvs un Vera Bodanski, tās visas ir reakcijas, kas vedina mūs tuvāk orgasma stadijai. “Kad tu sasprindzinies, tavi asinsvadi saraujas, samazinot skābekļa un asiņu daudzumu, kas plūst cauri tavam ķermenim,” skaidro Bodanski. “Tieši tāpēc tevis izjustais orgasms ir īsāks, nekā tam vajadzētu būt.” Viņi apgalvo, ka visu seksuālā akta procesu kopumā ir iespējams transformēt vienā garā, nepārtrauktā orgasmā.

Pamatdoma, ko viņi iesaka, ir šāda: vispirms tev jāatslābinās. Tad tavs partneris pieskaras tev un glāsta, līdz tu esi sasniegusi kulminācijas slieksni, bet neļaujot šķērsot šo robežu. Bodanski šo maksimālo uzbudinājuma stāvokli sauc par orgasmu – tikai mēs neesam pieraduši to par tādu uzskatīt.

Citi eksperti iebilst, ka, kaut arī šie paņēmieni var radīt spēcīgu labsajūtu, vairums cilvēku šo stāvokli diez vai sauktu par reālu orgasmu. “Varbūt eksistē uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas sievietes, kuras spēj izbaudīt īstu orgasmu vairāku minūšu garumā, iespējams, pat veselu stundu, taču vairums cilvēku to noteikti nespēj,” saka Lū Pažē, grāmatas Orgasms: How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming (Broadway, 2004) autore.

Pat ja izredzes uz 60 minūšu orgasmu ir visai vājas, iespēja kaut vai mazliet ilgāku laiku noturēties baudas skalas 8. vai 9.līmenī arī neizklausās slikti. Turpini lasīt – mēs tev atklāsim, kā tur nokļūt.

Padomi, kā vairot uzbudinājumu

Galvenais priekšnoteikums, lai sasniegtu reibinošo pirms orgasma slieksni, ir pēc iespējas spēcīgāk uzbudināt vienam otru un tad apstāties mirklī, kad jūti, ka tavs partneris vai tu pati tuvojies kulminācijai, kā skaidro Aiens Kerners. Tiklīdz viņš ir nomierinājies, sāc atkal stimulēt seksuālo uzbudinājumu. Šādi izjūtu paisumi un bēgumi noturēs tevi labsajūtas pacēluma stāvoklī. Pamēģini šos trikus.

*Izmanto ķircinošus pieskārienus. Sākumā pilnībā izpētiet viens otra erogēnās zonas, nevis uzreiz ķerieties vērsim pie ragiem. “Apkārtējo zonu glāstīšana paātrina asinsriti, kas savukārt vairo uzbudinājumu un jutekliskumu,” skaidro Aiens Kerners. “Tādējādi tu sakairini arī ķermeņa fiziskās gaidas, lai, kad tu beidzot pilnībā pievērsīsies ģenitāliju zonai, tā būtu pilnībā gatava atbildēt.”

*Noglāsti viņa iekšstilbus, maigi paplucini kaunuma apmatojumu vai berzējies gar viņa kājstarpi, kamēr jūs skūpstāties. Tu vari skūpstīt un laizīt viņu no lūpām uz leju gar kaklu, krūtīm un vēderu, apstājoties tieši mirkli pirms pieskāriena viņa loceklim.

*Kad viņš glāsta tevi, lūdz, lai viņš ar mēli izapļo ap tavām krūtīm, samazinot apļu rādiusu virzienā uz to galiņiem. Vēl viens paņēmiens ir likt, lai viņš tur pirkstu virs tava klitora un stāsta tev, kā viņš gatavojas to glāstīt, taču tā arī nepieskarties. “Tas saasinās tavu uzmanību tieši uz šo punktu, un tu ilgosies pēc viņa pieskārieniem,” skaidro Stīvs Bodanskis.

*Dubulto baudu. “Pieskaries partnerim ar abām rokām, sniedzot viņam daudzslāņainu izjūtu gammu, kas intensitātes ziņā atgādina baudas viļņa tuvošanos.” Iesaka Stīvs Bodanskis. Ar vienu roku glāsti viņa locekli, ar otru saspied tā pamatni vai vieglītēm pavelc sēkliniekus. Kad viņš stimulē tevi, Aiens Kerners iesaka vīrietim droši ievadīt tevī pirkstu un stingri piespiest tavam G punktam, kas novietots apmēram 5 cm dziļumā vagīnas priekšējā sieniņā. “Ar otru roku viņš var maigi glāstīt tavu klitoru.” (Turi pa rokai lubrikantu.)

*Izmanto šo paņēmienu arī seksuālā akta laikā. Ja mīlējaties pozā, kurā tavi karstie punkti ir viegli aizsniedzami, viņš var pasniegties uz leju, lai kairinātu tavu klitoru, bet tu – maigi kņudināt jutīgo vietiņu, kas atrodas starp viņa sēkliniekiem un ānusu.

*Maini ātrumu. Ritma variācija palīdzēs paildzināt jūsu baudu, nesasteidzot orgasma brīdi. “Pieskaroties viņa loceklim, sāc ar gariem, lēniem glāstiem visā tā garumā, pēc tam uzņem ātrumu, veicot ātrākas un īsākas kustības tikai ap pašu locekļa galviņu,” mudina Stīvs Bodanskis. “Kad viņš jau ir krietni uzbudināts, atslābini viņu, atkal lēnām un maigi virzot plaukstu gar dzimumlocekli.” Sniedzot orālo seksu, iekarsē viņu, ar mēli laizot viņa peni un tā galviņu, kurā atrodas vairums nervu galu. Lai viņa sajūtas būtu intensīvākas, virzi savu roku stingri un ātri uz augšu un uz leju pa viņa lepnumu, vienlaikus ar mēli kņudinot pašu locekļa galviņu.

*Tagad tava kārta: lūdz, lai viņš ar pirkstu vai mēli maigi apmīļo tavu klitoru, veicot ātras kustības. Pieaugot uzbudinājumam, tavs klitors kļūs arvien jutīgāks. Tāpēc liec viņam pārslēgties uz lēniem, dziļiem glāstiem. Lai apstātos pirms priekšlaicīgas kulminācijas, viņam vajadzēs samazināt pieskārienu stiprumu.

*Mainiet ātrumu arī mīlēšanās brīdī. Variējiet starp dziļiem, lēniem grūdieniem un ātrām, seklām kustībām, kuru laikā tevī ieiet tikai viņa locekļa galviņa. Pārmaiņus varat uzsākt arī ātrus un spēcīgus grūdienus, tikai diez vai jums izdosies to turpināt ilgu laiku, nesasniedzot orgasmu.

*Stop un aiziet! Vēl viens lielisks veids, kā uzturēt vienam otru vārīšanās temperatūrā, ir apstāties darbības vidū, lai uzsāktu ko citu. “Tā vietā, lai ierasti secīgi pārietu no glāstiem uz orālo seksu un pēc tam uz pašu aktu, mainiet vietām šīs mīlas rotaļas,” iesaka Kerners. Pārtrauciet kaislīgu orālo seksu, lai apmēram minūti vienkārši skūpstītos. Ja jūtat, ka jau pārāk iekarstat seksa akta laikā, lūdz viņam pārtraukt grūdienus un dažus mirkļus veltīt tikai abpusējiem glāstiem vai orālai apmīļošanai. Pamēģini saņemt viņa locekli un paberzēt gar savu klitoru.

Tas ne tikai dos jums iespēju atvilkt elpu, bet arī atklās pilnīgi jaunas, neaizmirstamas sajūtas. Kad atkal ķersieties pie aktīvas darbības, jums abiem vajadzētu izjust vēl lielāku uzbudinājumu nekā pirms tam.

Spēcīgāka orgasma noslēpumi

“Ilgstoša atrašanās pacilātas baudas stāvoklī novedīs pie vēl spēcīgāka orgasma, kas, iespējams, turpināsies ilgāk nekā parasti,” prognozē Kerners. Kulminācijas brīdī pamēģini kādu no šīm metodēm. Tās tevi burtiski pacels baudas debesīs.

Tavam orgasmam…

- Centies atslābināties un elpo vienmērīgi. “Skābeklis liek asinīm riņķot, un tieši tas aktivizē orgasmu,” saka Lū Pažē. “Jo vairāk skābekļa tu uzņem, jo spēcīgāka un garāka būs kulminācijas fāze.” Vienmērīgi ieelpo un izelpo (tava elpa pakāpeniski paātrināsies), un centies elpu neaizturēt. - Uz sekundes simtdaļu pārtraucot orgasmu, to ir iespējams paildzināt. “Lūdz viņam apstāties tikai uz īsu mirkli, tad turpiniet iesākto,” instruē Stīvs Bodanskis. “Orgasma izjūtas uz brīdi mitēsies, lai pēc tam atsāktos ar jaunu spēku.” - Tavi iegurņa muskuļi orgasma laikā automātiski savelkas. Paildzini šīs patīkamās kontrakcijas, vairākas reizes pēc kārtas apzināti sasprindzinot un atslābinot tos (līdzīgi kā apstādinot urinēšanu), tiklīdz jūti, ka tuvojies kulminācijai. “Tā tu stimulēsi nākamos orgasma uzplūdus, noturot šo sajūtu ilgāk nekā parasti,” apgalvo Aiens Kerners.

Viņa orgasmam…

- Kad viņš gatavojas beigt, piemēram, orālā seksa laikā, novieto vienas rokas īkšķi uz viņa locekļa galviņas, bet ar otras rokas īkšķi un rādītājpirkstu apņem viņa locekļa pamatni un uz mirkli saspied. “Šādi tu aizkavē viņa ejakulāciju un nosprosto dzimumloceklī asinsriti,” skaidro Aiens Kerners. “Palaižot vaļā, viņš atkal izjutīs orgasmu, tikai vēl spēcīgāku.” - Orgasma laikā tu visticamāk intuitīvi paātrini tempu. Šoreiz brīdī, kad viņš tam tuvojas, centies kustības pakāpeniski palēnināt (un, ja tu stimulē viņu ar rokām vai mēli, pārej uz vieglākiem pieskārieniem). “Tā tu paildzināsi ejakulācijas fāzi,” saka Stīvs Bodanskis. - Sasprindzinot iegurņa muskuļus, tu paildzināsi arī viņa orgasma brīdi. Tāpēc mīlējoties ritmiski savelc un atbrīvo šos muskuļus, kad jūti viņu tuvojamies kulminācijai. “Sajūtot, kā tu ap viņu savelcies arvien ciešāk, arī viņā kāpinās bauda, ar katru mirkli pietuvinot viņu augstākajam punktam,” paskaidro Aiens Kerners.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu