Latvijas stilīgākie: Rakovska, Zeltiņš, Bindemane, The Sound Poets un... (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Astoto gadu pēc kārtas Baltijas modes federācija paziņo Latvijas stilīgākās, redzamākās personas skatuves mākslā, mūzikā, televīzijā, kā arī gada dizaineru un debiju. Šoreiz Latvijas Nacionālajā operā pulcējās galvaspilsētās modīgākie, kuri nevarēja laist garām iespēju pazīmēties neparastos un viņuprāt modernos tērpos.

Šogad uzvarētāju saraksts izskatās šādi.

Stilīgākais aktieris:
Ivars Krasts, šķiet, tik apbalvošanas ceremonijā saprata, par ko viņam tika balva.

Stilīgākā aktrise:
Dārta Danēviča atzinās, ka 10 minūtes pirms balvas saņemšanas atradusies Dailes teātrī, matos viņai bija izlijis vīns, notecējusi tuša, taču, kā jau aktrisei pienākas, ātri saposusies un, pēc viņas vārdiem, saņēmusi pirmo balvu savā dzīvē.

Stilīgākā dziesmu izpildītāja:
Agnese Rakovska atzīmēja, ka viņai grūti nodalīt personīgo dzīvi no mūzikas, taču viņa priecājās, ka redz daudzas skaistas sievietes, kā arī pateicās «pelēkajiem kardināliem», bez kuriem modes svētki neizdotos.

Ivars Krasts, Dārta Daneviča un Agnese Rakovska
Ivars Krasts, Dārta Daneviča un Agnese Rakovska Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
«The Sound Poets», Markus Riva un Santa Bindemane
«The Sound Poets», Markus Riva un Santa Bindemane Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Stilīgākais TV vadītājs:
Renārs Zeltiņš (LTV1) ir pārliecināts, ka stils ir individualitāte plus harisma, tāpēc ir priecīgs, ka žūrija to atzinusi. Sportiskais TV vadītājs atgādinājis, ka

«augšā ir tikai lupatas. Labākais ir Ādama tērps! Vēl vajag smaidīt, tad būsi stilīgs!»



Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2012. gadā:
«Decadence Lounge» vadītājs bija apjucis, uzzinot, ka uzvarējis. Par veiksmes pamatu viņš uzskata to, ka klienti ir viņu draugi, kas nāk parunāties vai tāpat ciemos uz veikalu-kafejnīcu.

Gada debija modes jomā:
zīmols «BeCarouselle» un dizainere Dace Krieviņa-Bahmane atzīmēja, ka stilīga apģērba veidošanai nepieciešams talants, tādēļ iegūtā «balva rāda, ka esam uz pareizā ceļa».

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Divas balvas par labāko žurnāla vāku un stila lapām saņēma žurnāls «L'Officiel», apsteidzot «Pastaigu». Savukārt balvu par ieguldījumu Latvijas modē saņēma modes mākslinieks Bruno Birmanis.

Turklāt netiek noklusēts žūrijas sastāvs, kas balsoja par uzvarētājiem. Tie ir glancēto žurnālu redaktori, fotogrāfi un citi modes eksperti: žurnāla «JOY» galvenā redaktore Daina Baika, žurnāla «UNA» galvenā redaktore Džina Briška, žurnāla «Santa» modes redaktore Ieva Čečina, fotogrāfs Jānis Deinats, žurnālu «Lilit» un «Lilit.Ru» mākslinieciskā vadītāja Anda Kļaviņa, modes eksperte Una Meistere, portāla «Delfi» modes un skaistuma redaktore Tata Ņevskaja, žurnālu «Lilit» un «Lilit.ru» modes un skaistuma redaktore Marija Rudakova, žurnāla «L`Officiel Latvija» modes žurnāliste Jūlija Rumjanceva, modes eksperte Maija Silova, žurnāla «Pastaiga» izdevēja Aija Simsone, modes blogeris Deniss Ševeļovs, žurnāla «Klubs» galvenais redaktors Juris Šleiers, žurnāla «Lilit» modes redaktore Dace Vaivara, žurnāla «L`Officiel Latvija» galvenā redaktore Jeļena Vlasova un žurnāla «Cosmopolitan» galvenā redaktore Santa Kristiāna Zamuele.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu