Zināms, kurš ir Keitas Midltones iemīļotākais apģērbs (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Dežavū? Kembridžas hercogiene Keita Midltone Jaunzēlandes vizītē uz pasākumu ierodas jau kaut kur redzētā kostīmā. Un patiešām, šis tumši zilais kostīms ar svītraino džemperīti Keitai mugurā redzēts jau vairākkārt.

Šoreiz Keita šajā kostīmā bija ģērbusies, apmeklējot Jaunzēlandes buru laivu sacensības. Jāatzīst, ka svītrainais džemperītis pat ļoti piestāvēja kuģa tematikai. Pirms tam, 2013. gadā, Keita šajā apģērbā spēlēja volejbolu, bet vēl pirms gada apmeklēja Olimpisko ciematu.

Kas tad ir šīs Keitas Midltones iemīļotākās drēbes?

Tie ir zīmola «J Brand» tumši, apspīlēti džinsi, «ME + EM» svītrainais džemperītis (48 mārciņas) un «Zara» tumši zilā flotes stila žakete (79,99 mārciņas).

Šī nav pirmā reize, kad Kembridžas hercogiene izvēlas apģērbus no vidusslānim iecienītiem veikaliem. Tieši tāpēc viņa ir tuva tautai, un tas liek aizdomāties, vai vienmēr viss slēpjas piecās zvaigznēs un augstā cenā!

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu