Latviešu modes dizainere sāk pārdošanas kampaņu ASV vietnē «Kickstarter» (30)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes dizainere Alise Aleksandra Pavāra (www.alisealeksandra.com) ir radījusi savu pirmo kolekciju un sākusi pārdošanas kampaņu ASV vietnē «Kickstarter», kur centīsies savākt 15 000 mārciņu līdz 2014. gada 29. septembrim, lai sāktu ražošanu un darbu pie nākamās kolekcijas, ko prezentēs nākamā gada pavasarī.

Dizaineres kolekcija izceļas ar savu eleganci un arhitektonisku dizainu. Viss sākās ar ideju, ka kolekcijā ir jāiesaista koka raksts, tā arī radās somas ar kokā iegravētu rakstu un somas ar iegravētu rakstu organiskā stiklā. Dizaineres veidotais koka raksts ir vērojams arī kolekcijas apģērbos, kur tiek izmantoti augstākās kvalitātes itāļu audumi un āda.

Kolekcijā ir arī Latvijā veidotas kurpes ar ādu, kas izgriezta ar lāzeru, un koka papēdi.

Dizainere izvēlējusies veidot projektu vietnē «Kickstarter», jo tā ir lieliska iespēja parādīt sevi plašākai auditorijai un attīstīt zīmolu. Dažreiz ir vērts pārkāpt savai komforta zonai un skatīties, ko atnesīs šāds solis. Tā ir lieliska iespēja redzēt, uz ko pats esi spējīgs, un tas var arī kalpot kā iedvesmas avots cīnīties un strādāt tālāk, lai nonāktu līdz mērķim.

«Kickstarter» vietnē var iegādāties dizaineres veidotās kolekcijas produktus, sākot ar 20 mārciņām. Pēc kampaņas beigām visi pircēji saņems savus produktus iesaiņotus zīmola dāvanu kastēs, kas var kalpot kā lieliska dāvana Ziemassvētkos.



Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu