Viņa vēlas būt kā padongu cilts skaistule...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sidneja ir neparasta sieviete, jo viņa savu skaistumu cenšas uzsvērt visai neikdienišķi - krājot sev uz kakla riņķus...

Gluži kā padongu cilts sievietes, arī Sidneja vēlas savu daiļumu apliecināt ar garu kaklu. Viņas mērķis ir panākt savu skaistuma ideālu - ar riņķiem izstiept 20 cm slaidu kaklu, raksta dailymail.co.uk.

Jāatzīst, ka jaunā sieviete nav tālu no mērķa -

šobrīd viņas kakls jau ir teju 13 cm garš.

Divdesmit deviņus gadus vecā sieviete no Losandželosas sapņo izskatīties kā padongu cilts sieviete, kuras kakls ir mākslīgi izstiepts ar vairāku misiņa riņķu palīdzību.

Sidnejas kaklu šobrīd rotā 16 riņķi, un šī

rota viņai izmaksājusi jau teju 1000 dolāru.
Foto: ekrānšāviņš

Kad sievietei tiek jautāts, vai šie riņķi neierobežo viņas dzīvi ikdienā, Sidneja atbild, ka nebūt ne - vienīgi grūti esot noparkot automašīnu un viņai nācās mainīt veidu, kā bija pierasts ēst.

Kā viņa nomazgā kaklu? Vienkāŗši - talkā ņemot bēbīšu mitrās salvetes.

Lai vai cik dīvains ir šīs sievietes sapnis, tikt pie 20 cm gara kakla, viņa rīkojas ļoti atbildīgi. Ikreiz papildinot kaklu ar jaunu riņķi, viņa konsultējas ar mediķiem un rūpīgi uzrauga savu kakla skriemeļu veselību. Šobrīd gan mediķis neieteica sievietei pievienot nākamo kaklariņķi vismaz vēl piecus gadus.

Ko tu domā par šādu apsēstību?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu