Modes un stila ziņas: pavasara vēsmas, kolekcijas un izstādes!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad pagājuši visi lielākie modes notikumi un jauno kolekciju skates - laiks uzzināt, kas vēl jauns modes un stila pasaulē!

20. Expo Beauty skaistumkopšanas izstāde

No 27. līdz 29. martam Skonto hallē jau tradicionāli norisināsies ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kas šogad ir īpaši spilgts notikums, jo kopš pasākuma pirmsākumiem apritējuši jau 20 gadi. Kā zināms, pavasaris ir ne tikai jaunas sezonas iesākums, bet arī jaunu modes, kosmētikas, frizūru un manikīra tendenču laiks. Tieši tādēļ izstāde Expo Beauty tās apmeklētājiem sniegs skaidru priekšstatu par skaistumkopšanas tirgus aktualitātēm, demonstrēs jaunākās tendences, kā arī apvienos vietējos un ārzemju ražotājus, izplatītājus, speciālistus, patērētājus un citus skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus un entuziastus. Izstādes ietvaros ikvienam tās viesim visu trīs dienu garumā būs iespēja aplūkot un iepazīties ar dažādām profesionālas kosmētikas līnijām, plastiskās ķirurģijas un aparātu kosmetoloģijas piedāvājumiem un jaunākajām tendencēm, kosmetoloģiskajiem un frizieru pakalpojumiem, skaistumkopšanas salonu, frizētavu un solāriju aprīkojumu un piedāvātajiem profesionālajiem līdzekļiem, permanentā grima un tetovēšanas ierīcēm un preparātiem, nagu servisa plašo piedāvājumu, dažādām masāžas tehnikām, dekoratīvo kosmētiku, daudzveidīgu aksesuāru, ķermeņa un matu rotu sortimentu, kā arī profesionālu mācību centru aktuālākajiem piedāvājumiem.

«Habitus Baltija 2015»

Talantīgākie jaunie modes mākslinieki, modes aprindās jau novērtēti un atzīti dizaineri, nozares profesionāļi un augstskolu pārstāvji no Eiropas un NVS valstīm pulcēsies Rīgā, lai piedalītos starptautiskajā jauno modes mākslinieku konkursā «Habitus Baltija 2015», kas 17. aprīlī notiks Ķīpsalā. Līdz šim brīdim atlases kārtu jauno modes mākslinieku sacensībām «Habitus Baltija 2015» individuālajā un skolu konkursā ir izturējuši vairāk nekā 35 jaunie talanti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Horvātijas, Turcijas. Plānots, ka konkursā savas tērpu kolekcijas demonstrēs 40 jaunie modes mākslinieki no aptuveni 10 valstīm.

Alberto Guardiani Rīgā no jauna atver modernu un progresīvu butiku

Sekojot jaunāko veikalu atvēršanai Milānā, Kapri, Maskavā un Ankarā, itāliešu apavu līderis Alberto Guardiani atklāj jaunu veikalu Latvijas galvaspilsētas centrā. Veikalu iedvesmojis īpašs projekts ar ekskluzīvu dizainu, kas iemieso zīmola būtību un filozofiju: kosmopolītisks lounge, kurā stilīgi un eleganti izvietotas Alberto Guardiani vīriešu un sieviešu apavu kolekcijas. Butiks atrodas greznas jūgendstila ēkas apakšējā stāvā – Brīvības ielā 66; veikalam ir plašs skatlogs, ko rotā markīzes no ogļu pelēka samta. Markīzes iezīmē veikala ārējo ekspozīciju, radot tipisku scenogrāfisku un teatrālu atmosfēru. Iekštelpu interjerā 40 kvadrātmetru lielo tirdzniecības zonas grīdu klāj matētas, melnas keramiskas plāksnes, kuru dizains atgādina koka faktūru, piešķirot telpai optisku trīsdimensiju ilūziju. Atzīts itāliešu elegances paraugs, Alberto Guardiani ir vadošais itāliešu apavu ražotājs, kas attīstījis unikālu izpratni par apavu darināšanas mākslu, balstoties sešdesmit gadu ilgās tradīcijās. Tas specializējas pēc pasūtījuma darinātu dizaineru apavu ražošanā, kas radīti ar aizrautību, meistariski izgatavoti līdz perfekcijai un paredzēti, lai kalpotu ilgi.

Halens iepazīstina: triju zīmolu stāsti

Modes preču portāls Halens.lv iepazīstina ar trim iecienītākajiem internetveikalā pārstāvētajiem Halens zīmoliem - Amy's Stories, Truly Mine un Happy Holly. Amy's Stories - sievišķīga un stilīga, ikdienai atbilstoša un pašapzinīga; viņas pamata apģērbu tīrās, skaidrās līnijas un neitrālie toņi ir tukšs audekls, uz kura var izpausties brīvais gars. Krāsu šalts. Neliels un satriecošs ieskats sezonas must-have apdrukā. Apavi un aksesuāri, kas sniedz izmeklētu individualitātes izpausmi. TRULY MINE modernais ielu stils - pārliecināta, drosmīga un stipra, nebaidās akcentēt savas ķermeņa formas – katra viņas apģērba vīlīte pauž attieksmi. Viņas baikeru jaka un džinsi ir vairāk nekā tikai apģērbs – tie ir viņas personības pagarinājums. Vai viņas tērpu papildina kedas vai augstpapēžu kurpes? Viņa jūtas kā rokzvaigzne abos. HAPPY HOLLY neviltotā sievišķība - savā ikdienas stilā apvieno labākās sezonas tendences ar klasisku stilu, kas akcentē viņas neviltoto «kaimiņu» meitenes sievišķību.

Oxydo nāk klajā ar īpašu briļļu kapsulas kolekciju

Palaidnīgākais un radošākais saulesbriļļu zīmols satricina modes pasauli ar ekskluzīvu, monohromu Kapsulas kolekciju kolekcionāriem, kuras dizainu izstrādājis Berlīnes mākslinieks Fēlikss Bauers (Felix Bauer). Premium saulesbriļļu zīmols, kas veltīts jauniem, iedvesmas pilniem modes noteicējiem, Oxydo, piedāvā savu jauno saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar talantīgo vācu ilustratoru Fēliksu Baueru. Jaunie saulesbriļļu modeļi veidoti ar četriem ekskluzīviem zīmējumiem, kas rotaļājas ar vācu mākslinieka poētiskajām un sirreālajām grafikām, kā arī netradicionālām, pasakainām ilustrācijām.

Olīvija Vailda piedāvā ilgtspējīgu stilu kolekcijā Conscious Exclusive H&M

Jaunā H&M Conscious Exclusive kolekcija apliecina daudzveidīgās iespējas, kā no ilgtspējīgākiem materiāliem — tādiem kā kaņepes, organiskie lini un organiskā āda — var radīt lieliskus individuāla stila apģērbus. Kolekcija, kuru kampaņā demonstrē aktrise un humāniste Olīvija Vailde, aptuveni 200 H&M veikalos visā pasaulē un Latvijā H&M veikalā būs pārdošanā no 16. aprīļa. Conscious Exclusive kolekcijai iedvesma gūta no visas pasaules, koncentrējoties uz kleitu daudzveidību. «Man patīk H&M Conscious Exclusive kolekcija — gan apģērbu dizains, gan to veidošanā vērā ņemtais ētiskais aspekts. Tieši tādai jābūt modei: ar lielisku un dabiski ilgtspējīgāku stilu,» atzīst Olīvija Vailda.

#superrolemodel pavasara kolekcija ir klāt

Lindex #superrolemodel pavasara kolekcija ir klāt. Tiek piedāvāti gan melnbalti, gan krāsaini mūsdienīgi apģērbi. Ērta elegance visā savā krāšņumā. Svaiga un bezbēdīga kolekcija, kurā ērti silueti kombinēti ar neierastām apdrukām un nevainojamiem koledžas stila apģērbiem. No ērtiem, brīviem siluetiem spilgtās, svaigās krāsās līdz krekliņiem ar neparastām apdrukām un platām biksēm — perfekts pavasara stils. Aktuāla kombinācija, kurā nevainojami apvienota dabiska vienkāršība un modernais bohēmiskais stils. Piedāvā brīva piegriezuma kimono, apģērbu kombinācijas ar etniskām apdrukām un baltus, sievišķīgus apģērbus, kas rada brīvdienu sajūtu. Iegādājoties ekskluzīvo krekliņu no pavasara kolekcijas, visa peļņa tiks ziedota labdarībai.

Dievīga kolekcija ir arī «Mini me» un «Holly & Whyte» - mammām un meitiņām!

Mandeļu valdzinājums no L'occitane

Jaunie L'occitane produkti no Mandeļu līnijas. Mandeļu koks ir pirmais, kurš atdzimst ziemas beigās, kad plaukst pumpuri. L'occitane gūst tajā reģenerējošo spēku, lai palīdzētu atjaunot un atdzīvināt epidermas šūnas. Asociējoties ar nogludinošiem mandeļu proteīniem un stimulējošiem mandeļu koka pumpuriem, šis ekskluzīvais komplekss iedarbojas uz piecām galvenajām ķermeņa novecošanās pazīmēm (sausumu, ādas atslābumu, tonusa trūkumu un elastības zudumu). Kolekcijā iznāk: samtains mandeļu serums ķermenim; mandeļu dušas eļļa; mandeļu piena koncentrāts; modelējošā želeja ķermenim.L'OCCITANE piedāvā augstas kvalitātes kosmētikas produkciju un aromātus, kas izstrādāti stingri atbilstoši fitoterapijas un aromterapijas principiem.

Dizains

Julia Janus prezentē jaunāko trauku kolekciju

Jauno pavasara-vasaras sezonu sākot, Lietuvā radītais modes un dzīvesstila zīmols Julia Janus nāk klajā ar oriģinālu virtuves priekšmetu kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar Native Universal Ceramics (NUC) Studio keramiķu apvienību. Kolekcijā ietilpst dabīgi, ar rokām darināti keramikas trauki komfortablai ikdienas dzīvei, kas iedvesmo radošumu. NUC rada vienkāršus, atturīgus ziemeļnieciska stila produktus, kas mudina mūs padarīt apkārtējo vidi skaistāku. Tas nepārtraukti meklē jaunas formas, faktūras, krāsas, materiālus un tehnoloģijas. Īpaši lielu uzmanību pievēršot detaļām. Kolekciju iedvesmojusi 21. gadsimta civilizācija pie Baltijas jūras. To harmoniski papildina industriālā stila nianses un komfortabls, pašdarināts baltiešu stils. Tie ir trauki ambiciozam, progresīvam un modernam interjeram.

VILLEROY & BOCH LIELDIENAS 2015

Kad smaida saule, plaukst ziedi un visur jūtams pacilāts un pavasarīgs noskaņojums, tas nozīmē, ka tuvojas Lieldienas – un šie jautrie ģimenes svētki atnes arī skaistākās sezonas brokastis! Villeroy & Boch Spring Awakening, Mariefleur Spring un Annual Easter Edition 2015 kolekcijas pārvērtīs jūsu Lieldienas ļoti īpašā pasākumā. Ar pavasara vēstnešiem aktuālos toņos – zaļā, dzeltenā, rozā un zilā. Villeroy & Boch Spring Awakening kolekcija atkal un atkal atmodinās brīnišķīgo pavasara sajūtu katrā Lieldienu pasākumā. Visus traukus rotā narcises, tulpes un margrietiņas. Plakanie tortes trauki un mazas vāzītes uz kājiņas ļauj demonstrēt gardumus ar īpašu gaumi. Savukārt trīsstāvīgā etažere būs žilbinošs un košs vilinājums acīm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu