Sākas «Expo Beauty»: testējam produkciju!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Skonto hallē sākas jau tradicionālā ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kas šogad ir īpaši spilgts notikums, jo no pasākuma pirmsākumiem aprit jau 20 gadi. TVNET sievietēm izmēģināšanai tika piedāvāti vairāki izstādē nopērkami kosmētikas produkti.

Rose Water (dabīgais rožūdens), Bulgarian Rose, Akso Plus

«Interesanti bija izmēģināt šo produktu, jo iepriekš lietoju rožu ūdeni no Indijas. Bulgārija tomēr ir rožu meka, tāpēc tas vieš uzticību produkta kvalitātei. Pirmais iespaids - skaists iepakojums un laba smarža Arī ādu mitrina labi - pēc tam paliek krēmīga sajūta. Liela pudele, pietiks ilgam laikam. Mazs mīnusiņš - pēc sejas notīrīšanas āda paliek nedaudz lipīga, bet tas ar laiku izzūd.» (Ināra, 60)

Silk Oil of Morocco Volumizing Shampoo Sulfate Free un kondicionieris - Silk Oil of Morocco Volumizing Conditioner

«Biju informēta par «šķidro Marokas zeltu» argāna eļļu, ko tīrā veidā lietoju bieži vasarā, kad iedzīvojos saules apdegumos vai no sausuma pārlieku sāk šķelties matu galiņi. Tieši tāpēc man bija liela interese izmēģināt šo šampūnu un kondicionieri. Interesanti likās, ka šis šampūns jāiemasē mitros matos atkārtoti, turklāt otrajā reizē uz 2 minūtēm jāpatur. Šampūnam nav uzbāzīgas smaržas, un konsistence ir samērā viegli ieklājama matos, lai radītu nepieciešamās putiņas. Arī kondicionieris dozējas plaukstā uzreiz nepieciešamā daudzumā. Man ir dabīgi čirkaini mati, kuri bieži cieš no sausuma, tāpēc lietoju matu kosmētiku ar īpaši mitrinošām īpašībām. Argāna eļļa kā matu kopšanas līdzekļa sastāvdaļa mani apmierina un pat jāsaka, ka ļoti, jo pēc matu izžūšanas tie nepūkojas un skaisti saglabā loku vijīgumu.» (Gerda, 32)

Nutraeffects ar ACTIVE SEEDS kompleksu un čia sēklām

«Krēmam laba smarža un tekstūra. Viegli uzklāt uz ādas, labi iesūcas ādā. Āda tiek mitrināta un ietaukota, sajūta ir patīkama.
Mīnuss: kaut krēms nešķiet ļoti taukains, tas tomēr atstāj taukainu spīdumu uz sejas.» (Ināra, 53)

Orange and Grapefruit Essential Oil Body wash (apelsīnu un greipfrūtu dušas želeja), Silk oil of Morocco
«Body wash maigs un neuzbāzīgs aromāts, kas bieži vien traucē citos produktos. Pēc lietošanas āda kļūst maiga un tāda saglabājas arī pēcāk. Neprasās papildus uzklāt mitrinošus krēmus.» (Ilze, 28)

Extreme art eyeliner, GOSH Latvia

«Izmēģināju laineri ar «dark purple» toni. Uz iepakojuma rakstīts, ka šis laineris ir ūdensnoturīgs, un tā patiešām ir. Laineris uzklājas viegli, un tas diezgan ātri nožūst. Interesanti, ka šīs sērijas laineri pieejami vairākos, turklāt drosmīgos toņos. Noteikti patiks tām sievietēm, kurām patīk uzdrošināties un kas neaprobežojas tikai vienkāršu un klasisku kosmētiku.» (Agnese, 21).

Charcoal toothbrush, Dental Care, Blueberry Toothpaste, Hanil Pharmaceutical Ltd - Koreja

«Izmēģināju korejiešu melleņu zobu pastu smaganu veselības uzlabošanai. Garšīga! Trūkums ir tas, ka ne uz kastītes, ne uz tūbiņas nevar izlasīt sastāvu nevienā saprotamā valodā, tikai hieroglifus. Kā lai tad zina, vai tur nav SLS vai triklozāns? Šo jautājumu mēģināju noskaidrot klātienē pie izplatītājiem pirmajā reizē, kad šādas pastas izstādē ieraudzīju, un laikam jau viņi mani toreiz pārliecināja, jo korejiešu zobu pastas (piemēram, ar sudrabu) lietoju jau gadus trīs un esmu visnotaļ apmierināta. Tās var saukt par manu iecienīto produktu.
Plus vēl pirmo reizi pamēģināju kokogles zobu birstīti (ar tiem melnajiem sariņiem). Jāteic, ka tik supermīksta birstīte man nav bijusi ne tikai sen, bet vispār nekad!» (Anita, 40)

Velvet touch lipstick (Velvet touch lūpukrāsa), GOSH Latvia

«Labi klājas. Skaists, piesātināts sarkanais tonis. Jāatzīst, ka arī ilgnoturīga.» (Zane, 27).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu