Jogas meistarklases kopā ar Malvīni Lapiņu jau šonedēļ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. - 8.martā Labo Sajūtu Laboratorijā viesosies mūsu iemīļotā jogas pasniedzēja no Vācijas - Malvīne Lapiņa ar trim brīnišķīgām jogas meistarklasēm visiem jogas mīļotājiem!

Katras meistarklases cena ir 15 EUR (Pērkot abonementu uz visām trim nodarbībām, abonementa cena ir 30 EUR)

6. martā plkst.18:00 - 19:30 JOGAS MEISTARKLASE - ČETRI ELEMENTI

Četru elementu joga ir kā aizraujošs ceļojums pa zemi un ūdeni, caur gaisu un uguni ar īpašu iespēju aplūkot un iepazīt katru šo elementu atsevišķi un izbaudīt to atspoguļošanos jogas praksē.

Elementu saistība ar jogas asanām, enerģētiskajām čakrām, emocijām un īpašībām, un to līdzsvarošana ir četru elementu jogas pamatprincips. Savienojot šos elementus iestājas pilnība un līdzsvars cilvēka iekšējā un ārējā pasaulē.

7. martā, sestdien, plkst.13:00 - 15:00 JOGA KOKLES PAVADĪJUMĀ

Šī nodarbība būs brīnišķīga iespēja izbaudīt jogas un kokles mūzikas dziedējošās spējas. Kā joga, tā arī mūzikas terapija tiek izmantotas garastāvokļa uzlabošanai, relaksācijai, depresijas kliedēšanai, ķermeņa un gara nomierināšanai un atveseļošanai.

Spēkus atjaunojoša un relaksējoša jogas prakse, ko vadīs lieliskā jogas pasniedzēja no Vācijas, brīnišķīgās kokles dziedējošais skanējums un latvisko mantru spēks Kristīnes Ādmines izpildījumā, dāvās Tev neaizmirstamu, miera, līdzsvara un siltuma pildītu sestdienas pēcpusdienu!

8. martā, svētdien, plkst.11:00 - 13:00 JOGAS MEISTARKLASE - M.Y.T MARTIAL ARTS YOGA TRAINING

Jogai un cīņas mākslai pamatā ir viens un tas pats mērķis, tikai izpildījuma veidi ir atšķirīgi. M.Y.T. ir kā papildinājums viens otram.

Lēnās un nomierinošās asanas savijas ar dinamiskiem, spēcinošiem cīņas mākslas elementiem, radot vienreizēju elegances un veiklības pildītu nodarbību.

M.Y.T. ir radoša Šivas un Šakti, Yin un Yang, sievišķā un vīrišķā interpretācija.

Piesakieties savlaicīgi - vietu skaits ir ierobežots!


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu