Twitpic sagatavojuši Instagram analogu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sociālie tīkli savus esošos un vēl neesošos, bet konkurences cīņā vitāli nepieciešamos lietotājus mūsdienās rausta uz visām pusēm.

Nav maz tādu cilvēku, kas ir piereģistrējušies vairākos sociālajos tīklos tikai tādēļ, lai būtu klāt notikumiem un kaut ko nepalaistu garām, kā arī nodrošinātu maksimāli plašu draugu un paziņu loku ar atskaitēm par saviem piedzīvojumiem un mīļākajiem video. Twitter, Instagram, Facebook un citi tīkli ar dažādu aplikāciju vai pārpirkšanas darījumu starpniecību ir savīti lielā mudžeklī, kurā cenšas iespraukties aizvien jauni digitālā tirgus dalībnieki.

Foto: Publicitātes foto

Twitpic, piemēram, nupat paziņojis, ka ir gatava jauna attēlu augšupielādēšanas aplikācija (pie tam bildes ir iespējams uzlabot, izdaiļot, uzlikt kādu filtru, gluži kā Instagram) iPhone lietotājiem; tiem pašiem, kas pirms neilga laika izrādīja ārkārtīgi lielu neapmierinātību ar Instagram nonākšanu Google Play aplikāciju veikalā un sekojoši arī Android ierīcēs.

Twitpic savā blogā norāda, ka jaunā aplikācija būs iPhone privilēģija tikai neilgu laiku, jo vēl šā mēneša laikā plānots apgrozībā laist arī attiecīgo aplikāciju Android lietotājiem. Līdz ar to mūsdienu mobilās sabiedrības rīcībā būs bilžu koplietošanas rīks, kas kā platformu izmantos īso ziņojumu vietni Twitter, bet, visticamāk, vienlaicīgi ļaus savus jaunumus ievietot arī citos tīklos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu