No Nulltel ar Vāciju runā visvairāk (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

50 dienu laikā, kopš Latvijā savu telefonpakalpojumu sazvanīties ar ārzemēm par minimālu cenu sniedz kompānija Nulltel, visbiežāk tiek zvanīts uz Vāciju un Krieviju. Nākamā zvanītākā ir ASV un ceturtajā vietā zvani uz Lielbritāniju.

Nulltel dod iespēju zvanīt uz ārzemēm ar ļoti zemām izmaksām. Tāpat nav nepieciešams parakstīt dažādus līgumus ar operatoriem un līdz ar to saņemt papildu rēķinu.

Klienti, kuri izmanto jauno pakalpojumu, pārsvarā sazvanās ar saviem ģimenes locekļiem un radiem. Šo sarunu garums mēdz sasniegt divas stundas. Pieprasījumu arī rada kvalitāte un sistēmas vienkāršums, kas neliek parakstīt atsevišķus līgumus ar kompāniju.

Diemžēl pāris zvanītājiem nav izdevusies saruna, tā kā pakalpojums iespējams tikai toņa, nevis pulsa režīmā, kas ir moderniem telefoniem. Klienti, izmantojuši iespēju zvanīt par 3 santīmiem dienas laikā, bet vakaros un brīvdienās - 2,7 santīmiem, jūtas pilnībā apmierināti. Nulltel nodrošina telefonsakarus gan no mobilā, gan fiksētā telefonaparāta un no jebkura operatora.

Dienas laikā sarunas minūte maksā 0.0308 LVL, bet vakaros un brīvdienās 0.0273 LVL. Jāpiemin arī tas, ka nav jāmaina operators, lai sazvanītu draugus vai radus ārzemēs.

Šis pakalpojums pašlaik pieejams, zvanot uz 23 valstīm. Par galveno uzņēmuma mērķi kalpo iespēja zvanīt uz ārzemēm par visizdevīgākajiem tarifiem Latvijā. Šāds telefonsakaru veids Latvijā darbojas kopš šā gada 11. februāra.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu