Google izlaidīs lētu planšeti (47)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tuvākajās dienās Google gatavojas atklāt salīdzinoši lētu Nexus planšetdatoru ar 7 collu ekrānu un nākamās paaudzes Android operētājsistēmu Jelly Bean.

Austrālijas interneta vietnes Gizmodo rīcībā nonākusī informācija liecina, ka Google planšetei būs 1280x800 pikseļu izšķirtspējas ekrāns ar 7 collu diagonāli, NVIDIA Tegra 3 1,3 gigahercu četru kodolu procesors, 1 GB operatīvā atmiņa un divas galvenās atmiņas opcijas – 8 vai 16 gigabaiti.

Ierīces priekšpusē būšot 1,2 megapikseļu kamera, bet par to, vai ir paredzēts planšeti apgādāt arī ar augstākas izšķirspējas galveno kameru korpusa aizmugurē, informācijas nav. Tai pašā laikā ir zināms, ka baterija būs pietiekami ietilpīga un nodrošinās enerģiju līdz pat 8 stundas ilgam darbam.

Tāpat var atzīmēt, ka Nexus planšete atbalstīs tuva darbības rādiusa sakaru tehnoloģiju (NFC), kā arī pildīs elektroniskā maciņa funkcijas. Tā arī būs pirmā mobilā ierīce ar Jelly Bean operētājsistēmu.

Runājot par cenām, jāatzīmē, ka tās tiek solītas vairāk nekā pievilcīgas, proti, 8 GB versija Austrālijā maksāšot 200 Austrālijas dolārus jeb 112 latus, savukārt 16 GB ierīces cena būšot aptuveno 250 dolāri jeb 140 lati.

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu