Pie Apple Store Ņujorkā izveidojusies iPhone5 pircēju nometne (57)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pie veikala «Apple Store» Ņujorkā, Manhetenā, kopš svētdienas izveidojusies «nometne», kurā pircēji gaida jaunā «iPhone» tirdzniecības sākumu piektdien, 21.septembrī.

Daļa cilvēku vēlas būt starp pirmajiem «iPhone 5» pircējiem, cerot iegūt mediju uzmanību un popularitāti.

Kā raksta telekanāla «CNN» finanšu portāls «CNN Money», pie Ņujorkas «Apple Store» sastaptie pirmie septiņi dzīvās rindas veidotāji neslēpa, ka to darot savu uzņēmumu un projektu vajadzībām. Pirmo un otro vietu rindā, gaidot jauno viedtelefonu, ieņem Hazems Sajeds ar savu palīgu un mārketinga menedžeri, šādi cerot popularizēt savu jaundibināto sociālo tīklu «Vibe».

Tas esot domāts, lai cilvēki varētu iepazīties un komunicēt nejaušās, īslaicīgās kopā pulcēšanās situācijās, kā, piemēram, dzīvās rindās gaidot jaunākos «Apple» produktus, «CNN Money» teica Sajeds.

Trešie un ceturtie rindā ir Džesika Melouva un Kīnens Tomsons. Abi jau piedalījušies līdzīgā akcijā, gaidot iepriekšējā «iPhone 4s» tirdzniecības sākumu, toreiz gan ieņemot rindā pirmo un otro vietu. Melouva ir māksliniece, bet cer popularizēt sevi, rakstot blogu par piedzīvojumiem «iPhone» rindā. Viņas un Tomsona «dirnēšanu» rindā finansē lietoto «iPhone» tirgotājs «Gazelle», kas vienmēr iegūstot klientus, kad notiek kārtējā «iPhone» modeļu nomaiņa.

Tā kā «Gazelle» bija solījusi atbalstu pirmajiem pieciem rindas dalībniekiem, bet Sajeds ar biznesa partneri rūpējās paši par sevi, piekto, sesto un septīto vietu ar lietoto telefonu tirgotāju atbalstu (kas arī apmaksā «iPhone 5» pirkumu) ieņem trīs pusaudži - kādas mūzikas grupas dalībnieki. Kā raksta portāls, visi trīs ir apkārušies ar dažādiem «Gazelle» reklāmas priekšmetiem, sēž firmas sarūpētos salokamos krēslos un guļ guļammaisos ar «Gazelle» firmas logo, kā arī labprāt stāsta par savu rokmūzikas ansambli.

Līdzīgā rindā pie «Apple» veikala Londonas Koventgārdenā «nometnē» atrodas divi jaunieši, kuri cer katrs nopirkt četrus jaunos telefonus (maksimālais skaits, ko var iegādāties viens klients) un izsolīt tos citiem, tādējādi vācot naudu kādai britu labdarības organizācija, kas palīdz vēža slimniekiem, ziņo britu «Press Association».

Kā ziņots, «Apple» pagājušajā nedēļā iepazīstināja ar «iPhone» nākamās paaudzes modeli - «iPhone 5». Tas bija viens no visvairāk gaidītajiem notikumiem tehnoloģiju pasaulē.

«Tas ir plānākais «iPhone», kādu mēs esam radījuši, tas ir pasaulē plānākais viedtālrunis, un tas sver nieka 112 gramus,» apgalvoja «Apple» mārketinga direktors Fils Šillers. «Tas ir par 20% vieglāks nekā «iPhone 4S».»

Tikmēr eksperti norāda, ka jaunais «iPhone 5» piedāvā virkni atraktīvu uzlabojumu, bet neko revolucionāru.

Komentāri (57)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu