Kā top Galaxy Alpha viedtālrunis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung jaunā viedtālruņa Galaxy Alpha dizainā izmantota līdz šim nebijusi pieeja, radot elegantu metāla korpusu ar noapaļotiem stūriem. Izstrāde un testēšana notiek vairākos posmos, lai rezultātā iegūtu mūsdienu vajadzībām atbilstošu ierīci. Lūk, iespēja iepazīties ar detalizētu viedtālruņa izstrādes procesu.

Galaxy Alpha metāla korpusa izstrādē tiek izmantota datorizētas ciparvadības iekārta (CNC) metāla apstrādei. Izstrādes sākumposmā to izgriež un izfrēzē no monolīta metāla materiāla. Tālāk tiek izveidotas precīzas atveres baterijas un ekrāna ievietošanai un pēc tam – radīts korpusa ārējais veidols ar Galaxy Alpha raksturīgajiem noapaļotajiem stūriem.

Tad seko metāla anodēšana (ietonēšana) zilā, zeltainā, melnā, sudrabotā vai baltā krāsā. Arī pēc tās Galaxy Alpha korpuss saglabā dabīgo metāla spīdumu. Krāsu meklējumos dizaineri iedvesmojušies no dabas un dažādiem priekšmetiem. Arī aizmugurējais vāciņš ir vairākkārt apstrādāts, lai panāktu krāsas dziļumu un vieglu matējumu, papildinot kopskatu ar viedtālruņa metāla ārmalu.

Pēc ietonēšanas Galaxy Alpha metāla korpuss tiek noteiktā leņķī pieslīpēts ar dimanta griezni, tādējādi piešķirot šķautnēm spīdumu un uzlabojot ierīces satvērienu. Šī slīpēšana ļauj nevainojami sapludināt ekrāna virsmu ar pārējo ierīci.

Foto: Publicitātes foto

Kad Galaxy Alpha ir izveidots, tas tiek nosūtīts uz kvalitātes pārbaudes laboratoriju, lai veiktu virkni izturības testu. Piemēram, ierīci no dažādiem augstumiem vairākas reizes nomet uz cietas virsmas, lai novērtētu metāla korpusa elastību. Šajā testā Galaxy Alpha ir pārspējis citas Galaxy sērijas ierīces, jo izturīgie, noapaļotie korpusa stūri to labāk pasargā no ārējiem triecieniem. Savukārt locīšanas testā tiek novērtēts, kādu spiedienu viedtālrunis spēj izturēt, ja tas tiek vienmērīgi locīts. Trešajā jeb rotācijas testā nosaka, cik lielai deformācijai tālrunis pakļaujas, ja abi tā gali tiek rotēti pretējos virzienos.

Foto: Publicitātes foto

Galaxy Alpha ir viena no plānākajām Galaxy sērijas ierīcēm, tai ir 4,7 collu HD Super AMOLED ekrāns, kā arī kamera ar reālā laika HDR attēlu uzņemšanas režīmu. Viedtālrunī iekļautas tādas funkcijas kā Ultra-Power Saving Mode enerģijas taupīšanas režīms, S Health aplikācija, pirkstu nospiedumu lasītājs, Private Mode režīms un citas. Galaxy Alpha ir pieejama pie vadošajiem mobilo sakaru operatoriem un lielākajos elektronikas veikalos par aptuveno cenu 600 eiro.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu