Izstrādāts spēļu kontrolieris, kas zaudētājam nolaiž asinis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Grupiņa kanādiešu tehnoloģiju entuziastu bija nolēmuši piešaut asumiņu videospēļu spēlēšanai. Jo zvilnēt dīvānā un noraudzīties, kā asa sižeta videospēlē šķīst asinis, taču ir garlaicīgi.

Tādēļ entuziastu grupa Blood Sport izstrādāja videospēļu kontrolieri, kas spēles likmes paceļ krietni vien augstāk, jo ir daļa no asins nodošanas sistēmas. Modificētā kontroliera galvenās funkcijas ir tās pašas, kas oriģinālajām spēļu konsoles vadības pultīm - spēlētājs to tur rokās un TV ekrānā vada virtuālo varoni. Tiktāl Blood Sport uzparikte nav nekas īpašs. Interesantās nianses sākas, tiklīdz spēlēšanas laikā virtuālais varonis gūst kādu traumu, tiek sašauts, sadurts vai iesaistās kautiņā un zaudē. Šajā brīdī kontrolieris kļūst par daļu no asins donoru iekārtas, kas spēlētājam no vēnas nolaiž zināmu daudzumu dzīvības sulas.

Lai arī Blood Sport autori apgalvo, ka par drošību ir padomāts un risks noģībt, jo esi pārāk slikts spēlētājs, nepastāv, atsaucību kolektīvās finansēšanas platformā Kickstarter.com nav guvis. Vēl vairāk - Kickstarter.com uzturētāji dīvaino projektu acīmredzot uzskatījuši par pārāk savdabīgu un riskantu, kā dēļ tas no portāla ir patriekts un līdzekļi tagad jāmeklē citur. Iespējams, Blood Sport arī nāksies pārdomāt un cēlo mērķi - asins ziedošanu padarīt interesantu - īstenot citādāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu