HTC paziņo par akciju atpirkšanas programmu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

HTC korporācija ziņo, ka tās valde ir apstiprinājusi akciju atpirkšanas programmu, lai atjaunotu investoru uzticību un palielinātu uzņēmuma vērtību.

Akciju atpirkšanas programmā, kas sāks darboties nākamo divu mēnešu laikā, plānots atpirkt līdz 50 miljoniem akciju, kas ir aptuveni 6% no uzņēmuma apgrozībā esošajām akcijām. Ņemot vērā šobrīd noteikto cenu, tas izmaksās aptuveni 60 miljonus ASV dolāru.

6% atpirkšana no kopējā akciju apjoma liecina par būtisku investoru pamatkapitāla atgriešanos un atkārtoti uzsver uzņēmuma bilances un finansiālo elastīgumu laikā, kad akciju cena neatspoguļo patieso uzņēmuma vērtību.

«Es atzinīgi vērtēju šo iespēju palielināt mūsu uzņēmuma vērtību, izmantojot salīdzinoši mazu daļu mūsu bilances,»norāda HTC izpilddirektore Čera Vanga (Cher Wang). «Programma atspoguļo valdes ticību spējai īstenot diversifikācijas stratēģiju, veidojot pareizu struktūru un veicot darbības, lai spētu panākt ilgtspējīgu, ienesīgu izaugsmi. Es priecājos par visām iespējām, kas, apņēmīgi veidojot HTC nākotni, mūs vēl sagaida, gan viedtālruņu pasaulē, gan virtuālās realitātes un citās ierīcēs.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu