Asus izziņo viedtelefonu ar īpaši ietilpīgu akumulatoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ASUS

Kompānija Asus drīzumā gatavojas izlaist viedtelefonu ZenFone Max, kura viena no galvenajām īpatnībām būs īpaši augstas ietilpības akumulators.

ZenFone Max tiks apgādāts ar 5000 mAh bateriju, kas nozīmē ne vien ilgu darbības laiku pēc uzlādes, bet iespēju «pabarot» arī citas mobilās ierīces, atsaucoties uz Phone Arena, vēsta Newsru.com.

Asus ZenFone Max ir 5,5 collu ekrāns ar Gorilla Glass 4 aizsargstiklu. Tas apgādāts ar Qualcomm Snapdragon 410 četrkodolu procesoru, kura takts frekvence ir 1,2 GHz. Operatīvās atmiņas apjoms ir 2 GB, kamēr iebūvētā atmiņa ir 16 GB. To pastāv iespēja paplašināt, izmantojot microSD karti.

Viedtelefons nav iedomājams bez kameras, un tāda ir arī jaunajai Asus viedierīcei. Tās izšķirtspēja ir 13 megapikseļi, un tā apgādāta ar lāzera fokusēšanas sistēmu, kā arī divkāršo LED zibspuldzi. Otra kamera, kas iebūvēta viedtelefona priekšpusē, ir ar 5 MP izšķirtspēju.

Vēl zināms, ka ZenFone Max jau no rūpnīcas tiks izplatīts ar Android 5.0 Lollipop operētājsistēmu, turpretī viedtālruņa ekrāna izšķirtspēja un gabarīti pagaidām nav zināmi. Paredzams, ka pārdošanā telefons nonāks oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu