Ņujorkā cilvēku pūlī ietriekusies automašīna

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Automašīnai iebraucot pūlī Ņujorkas Taimskvērā, cietuši vismaz 22 cilvēki, bet viens gājis bojā, vēsta BBC. Amatpersonas norāda, ka notikušais ir nelaimes gadījums un autovadītājs ir aizturēts. Pilsētas ievērojamākās vietās pastiprināti drošības pasākumi.

(ziņa papildināta saskaņā ar jaunāko informāciju)

Ņujorkas ugunsdzēsības dienests paziņojis, ka negadījumā cietuši vismaz 22 cilvēki, kuriem mediķi snieguši pirmo palīdzību, bet viens gājis bojā. Negadījums notika iestāžu pusdienlaikā uz 45.ielas un Brodvejas stūra.

Policija pavēstījusi, ka pie stūres bijušais 26 gadus vecais vīrietis ir aizturēts, un šobrīd viņam tiek veiktas alkohola un narkotiku pārbaudes.

Viņš jau iepriekš ticis divkārt aizturēts par automašīnas vadīšanu reibuma stāvoklī.

Automašīna, kas ietriekusies cilvēkos, aizdegusies. Notikuma vietā ieradušās ātrās palīdzības mašīnas un policija. Policija informē, ka pie stūres bijušais 26 gadus vecais vīrietis ir aizturēts. Pēc automašīnas ietriekšanās laternas stabā, vadītājs no tās izlēca un metās bēgt, taču tuvumā esošie aculiecinieki viņu nogāze zemē un nodeva varasiestādēm.

Policija neuzskata, ka notikušais varētu būt terorakts, tomēr automašīnu pārbaudījuši sapieri un pilsētas ievērojamākās vietās pastiprināti drošības pasākumi. Savukārt kāds aculiecinieks aģentūrai «Reuters» pastāstījis, ka automašīna, pirms ietriekšanās cilvēkos, braukusi pa pretējā virziena kustības joslu un tad aizķērusi ietves apmali.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu